Antena Căutare

Medicul Ianceu: Am tras unul de altul să nu adormim. Am tras de Aura până în ultimul moment

După tragedia din Apuseni, Dr Sorin Ianceu a povestit pas cu pas chinurile cumplite prin care a trecut după ce s-a prăbuşit avionul.


După tragedia din Apuseni, Dr Sorin Ianceu a povestit pas cu pas chinurile cumplite prin care a trecut după ce s-a prăbuşit avionul.

Doctorul Ianceu a fost impresionat de calmul cu care Adrian Iovan a pilotat pana in momentul in care s-a prabusit avionul: "În momentul in care am iesit din ceata se vedea deja culmea muntelui ,acoperita de zapada a reusit sa se ridice deasupra culmii muntelui dupa care a inceput sa piarda din nou altitudine si se vedeau varful brazilor cum se apropie tot mai mult,tot mai mult de fuselajul avionului ,ala a fost primul moment in care mi-am dat seama ca suntem intr-o situatie crtica si ca din nefericire sansele sunt mari sa nu mai poata redresa avionul sa ne prabusim".

De altfel medicul a vorbit despre cum s-au luat de mână ţi au luptat contracronometru cu viaţa. Au avut grijă unul de celălalt, iar doctorul Zamfir a fost cel care i-a îngrijit. "Am tras unul de altul să nu adormim. Am tras de Aura până în ultimul moment. Am crezult că salvatorii sunt un miraj", a mai afirmat Ianceu.

Ajuns acasă, Sorin Ianceu a fost primit cum nu se putea mai bine de familie şi de piticii săi. Cu emoţie în suflet, medicul este acum, în sfârşit, lângă cei pe care îi iubeşte.

După o dramă în munţi!

Foto: voceatransilvaniei.ro

Artiștii de muzică populară au lămurit misterul: Tatăl fiului Marioarei Murărescu nu era Liviu Vasilică... Ingredientele ciudate din alimente care te fac să nu mai mănânci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x