Căutare Live

Melania a murit în brațele mamei sale, după serbarea de 8 Martie. Ce făcuse adolescenta cu câteva minute înainte să i se facă rău: „Nu am putut să-i facă nimic”

Melania și mama ei erau singure pe lume. Duminică, după serbarea de 8 Martie din localitatea Aninoasa, fetei i s-a făcut rău. Nu a mai putut fi salvată: „Nu a mai dat niciun semn. Era deja vânătă”. Ce făcuse adolescenta cu puțin timp înainte să moară?

Melania Prunoiu a murit în brațele mamei sale, după serbarea de 8 Martie

Facebook/ Melania Florina

Părinții Melaniei Prunoiu s-au despărțit. Adolescenta de 19 ani era crescută doar de mama ei, în comuna Aninoasa, județul Argeș.

Duminică, după serbarea organizată de autoritățile locale de 8 Martie, fetei i s-a făcut rău. Avea dureri cumplite de cap și stări de vomă. Nimeni nu ar fi putut bănui că o fată de 19 ani, sănătoasă tun, ar putea să moară, aparent, din senin.

„Nu știm exact ce s-a întâmplat acolo. Duminică, la noi in Aninoasa, a fost serbare dedicată femeilor. Am aflat seara când s-a terminat totul, că fetiță asta a murit. Nu am luat încă legatura cu familia ei, dar o sa mă implic, să îi ajut, ei au o situație mai delicată, parinții despărțiți, au o situație materială precară, o să îi ajut. Am auzit și eu prin comună că ar fi consumat un energizant. De unde l-o fi luat? Asta e important de făcut, că o fi fost vechi, cine știe. Îmi pare tare rău de fetița asta, păcat de tinerețea ei”, a spus primarul Benonie, citat de ziartopdearges.ro.

Citește și: Iulian Cezar, tânărul executat în scara unui bloc din Bacău, avea un „istoric” impresionant! Cum a reușit să fure, la 12 ani, peste 100.000 de euro?

Văzând că starea fiicei sale se înrăutățește, mama Melaniei a sunat la 112. În momentul în care medicii au ajuns la casa celor două, adolescenta era în stare critică.

„A venit repede ambulanța. Doamna doctor a venit cu aparate, au resuscitat-o, dar din ce am auzit de la familie, ea nu a mai dat niciun semn. Cică era deja vânătă. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Nu știu pe la cât a început să îi fie rău, că dacă mama ei știa, suna săraca imediat, dar cine se gândește că moare un copil așa tânăr, e tragedie mare aici în sat la noi.

Dacă o fi băut energizant, trebuie să afle politiștii de unde l-a cumpărat. E interesant de văzut ce mâncăm și bem noi aici la Aninoasa. Ăștia cred că iau toate vechiturile și ni le vând nouă. Să îi amendeze, să se sature să ne mai vândă numai porcării”, spune un vecin al familiei, pentru aceeași sursă.

Doar autopsia va putea elucida misterul morții tinerei de 19 ani.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Creşele din Timişoara vor fi închise temporar până în 22 martie / Evenimentele culturale din judeţ, suspendate...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri