Căutare Live

Mesaje de iubire de Dragobete. Cele mai frumoase declarații și sms-uri de dragoste

Mesaje de iubire de Dragobete. Cele mai frumoase declarații și sms-uri pentru el și ea. Află cum să-ți surprinzi jumătatea de Ziua Îndrăgostiților la români si mesaje de iubire să-i transmiți!

dragobete 2019

Mesaje de iubire de Dragobete. Cele mai frumoase declarații și sms-uri pentru el și ea. Află cum să-ți surprinzi jumătatea de Ziua Îndrăgostiților la români si mesaje de iubire să-i transmiți!

Sfaturi de Dragobete de la Arsenie Boca. Ce e iubirea si cum să fii fericit în dragoste

”Dragobete sărută fetele”, spune tradiția românească din 24 februarie, însă până atunci, poți să te pregătești cu mesaje de iubire frumoase, de dor și de mulțumire pentru partener/partenera ta.

Din cele mai vechi timpuri, Dragobetele este considerat zeu al iubirii, tranformat în protector al tinerilor îndrăgostiți. Potrivit legendei, Dragobete era fiul Babei Dochia, un tânăr chipeș, care însă și-a sfidat mama căsătorindu-se cu o fată pe care mama sa n-o dorea. Mai multe despre blestemul pus de Baba Dochia asupra nurorii sale și continuarea poveștii aflați aici.

Mesaje de Dragobete. Cele mai frumoase mesaje de iubire pentru el și ea

Tu ești visul meu…unicul meu vis…as vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii să te strâng așa de tare încât TU și EU să devenim un singur suflet.

Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povești, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt. Te iubesc!

Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja.

Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur și simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viață? Eu voi spune că viață, iar tu te vei supăra, dar fără să-ți dai seamă că pentru mine tu ești viață .

Nu știu ce s-ar întâmplă cu mine dacă tu nu ai există întotdeauna îmi înveselești ziua și mă faci să simț că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzeste nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult și tu ești totul pentru mine!!!

Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!

„Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!” – Liviu Rebreanu

Tu ai făcut culorile mai vii, frumusețea mai pură, plăcerea mai intensă. Te iubesc mai mult decât iubesc viața, frumoasa mea, minunea mea.

„Nu este nici o surpriză mai magică decât surpriza de a fi iubit. Aceasta este degetul lui Dumnezeu pe umărul omului.” – Charles Morgan

„Iubirea este singurul răspuns normal și satisfăcător la problema existenței umane.” – Eric Fromm

„Când dragostea nu este o nebunie, ea nu este dragoste.” – Pedro Calderon de la Barca

„Nu te iubesc pentru că ești frumoasă sau ești frumoasă pentru că te iubesc?” – Richard Rodgers

Când te-am văzut prima oară inima mi-a fost cuprinsă de dorinţă. Cu timpul am făcut o pasiune pentru tine, iar azi am puterea să-ţi spun: te iubesc!

Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!

Aș vrea acum să mă trezesc cu un sărut, cu tine, să-ți spun că te iubesc, să mă atingi pe mine, să nu conteze vreun prieten, ci numai tu și eu. Te iubesc!!!”

Dragobete 2019. Sms-uri de dragoste prin care să-i declari iubirea

Dacă aș fi de gheața ai vedea cu ochii tăi cum ma topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja.

Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc. Pur si simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viata? Eu voi spune că viața, iar tu te vei supăra, dar fără să-ți dai seama ca pentru mine tu ești viața

Nu știu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista întotdeauna îmi înveselești ziua și ma faci să simt că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult și tu ești totul pentru mine!!!

Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!

Sărbătoarea Dragobetelui abundă în simboluri și tradiții străvechi. Fetele nemăritate își pun celebrul busuioc sub pernă pentru a-și afla ursitul. Dragobetele marchează și începutul primăverii, motiv pentru care cei ce le respectau erau binecuvântați tot anul. Dragobete îi apăra de boli și de febră, iar cei care nesocoteau obiceiurile erau pedepsiți cam dur: să nu mai poată iubi.

Alocațiile copiilor cresc de la 84 la 150 de lei. De când se aplică majorarea... Doi români au fost torturați și mutilați în Italia! Au ajuns la spital în stare foarte gravă. Bărbatului i-a fost tăiată...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x