Antena Căutare

Mesaje de Sfântul Vasile. Urări de La mulți ani, Vasile, Sms-uri și Felicitări de onomastica celor dragi!

Mesaje de Sf Vasile, urări de La mulți ani, Vasile! Sms-uri și Felicitări de onomastica celor dragi, pe care să le trimiți de Sfântul Vasile cel Mare. 

imagine cu urare de sfantul vasile care are loc pe 1 ianuarie 2021
la multi ani de sf vasile mesaje si felicitari

Mesaje de Sf Vasile, urări de La mulți ani, Vasile! Sms-uri și Felicitări de onomastica celor dragi, pe care să le trimiți de Sfântul Vasile cel Mare.

Citește și: La mulți ani de Sf Vasile! Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Vasile, 1 ianuarie​

Mesaje de Sfântul Vasile, urări de La mulți ani, Vasile!

Pe 1 ianuarie e sărbătoare mare de cruce roșie. Creștinii îl prăznuiesc pe Sfântul Vasile, prilej cu care petrecerea începută de Anul Nou poate continua.

Astfel că, ți-am pregătit cele mai frumoase urari de La mulți ani pe care să le faci apropiaților și cunoscuților care poartă numele de Vasile și Vasilica.

Idei de mesaje pe care să le trimiți de Sfântul Vasile:

  • Anul Nou care începe azi să îți aducă numai bucurii și împliniri. La mulți ani, Vasile!
  • Un gând bun și-o sărutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfântul Vasile să te ocrotească / Visele să ți se-mplineasca! / La mulți ani, Vasile!
  • Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ți multă sănătate și realizări frumoase. Fie că magia tuturor clipelor trăite și cumpănă dintre ani să te găsească mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!
  • De Sf. Vasile fie că cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!
  • Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sarbatoare… La mulți ani, Vasilica!
  • Să știi ce cauți în viață, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seamă când ai gasit… La mulți ani, Vasile!
  • Astăzi și în fiecare zi, ne gândim la ține cu recunoștință și vrem să știi că ești foarte important pentru noi. Îți urăm o zi onomastică plină de fericire, liniște și momente de neuitat. La mulți ani, Vasile!
  • Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / La mulți ani, Vasile!
  • De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!
  • De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!
  • Îți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Vasile pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.
  • De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se indeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Vasile!
  • Mulți ani să ne trăiești, Vasile, În cartea vieții să ți se-adune multe file, Și fiecare pagină să fie plină peste poate, De fericire, de noroc și sănătate!
  • Cu ocazia sărbătoririi numelui vă transmit un călduros “La Mulţi Ani!”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi.
  • De Sfântul Vasile, fie ca cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seara magică, iar fericirea să te ia în brațele ei în acest moment special!
  • Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Vasile!

Citește și: Mesaje și urări de Revelion și Anul Nou. Idei de SMS pentru apropiați

  • Sper ca sărbătoarea Sfântului Vasile să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!
  • Scumpule Vasile, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurat de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!
  • Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ți multă sănătate și realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite și cumpăna dintre ani să te găseasă mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!
  • Toate gandurile mele sunt la tine Vasile! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!"
  • - "Iţi doresc pe vânt ce bate, multă, multă sănătate şi pe stele ce lucesc, fericire iţi doresc. La mulţi ani, Vasile!"

Pe lângă urările pentru cei dragi, îți propunem să cunoști povestea Sfântului Vasile cel Mare și să fii atent la tradițiile și superstiții din această zi de mare sărbătoare.

Citește aici tot ce trebuie să faci de Sfântul Vasile pentru un an 2021 cu noroc. De asemenea, rugăciunea Sfântului Vasile este aducătoare de prosperitate și sănătate.

La mulți ani de Sf Vasile! Ce nume se sărbătoresc de Sfântul Vasile, 1 ianuarie... UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Trageri Speciale de Revelion! Numere câștigătoare 31 decembrie 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x