Căutare Live

Mesaje și urări de Revelion și Anul Nou. Idei de SMS pentru apropiați

Oamenii din întreaga lume așteaptă cu nerăbdare trecerea dintre ani pentru a pentru a-l întâmpina cum se cuvine pe cel nou. Dacă ești entuziasmat/ă de un alt început, este timpul să iei în calcul aceste mesaje și urări de Anul Nou, pe care să le trimiți celor dragi în seara de Revelion 2021.

Este timpul să iei în calcul aceste mesaje și urări de Anul Nou, pe care să le trimiți celor dragi în seara de Revelion

Profimediaimages.ro

Este noaptea din an când e ideal să fii plin de speranță, să-ți sădești alte vise în suflet și să te gândești cu optimism la tot ce urmează. De asemenea, pentru că cei dragi joacă un rol important în viața ta, transmite-le gândurile sincere și pline de recunoștință prin intermediul unor mesaje inspirate și originale.

Mesaje, urări, felicitări de Revelion pentru prieteni și colegi

La trecerea dintre ani, dorințele tale zboară la toți cei care-ți înseninează zilele, dar și la persoanele dragi care sunt departe de tine. Pentru ele, am realizat o selecție de mesaje și felicitări de Revelion, pe care să le trimiți prin SMS ori altă aplicație de messagerie.

Iată mai multe urări de Anul Nou pentru cei dragi:

 • Fie ca acest nou an să îți aducă multă bucurie și distracție. Să găsești pace, dragoste și succes. La mulți ani 2021!
 • Sper ca anul care tocmai a început să fie cel mai bun din viața ta. Fie ca toate visele tale să se împlinească și să ai parte de succes pe toate planuri. Un an 2021 minunat! La mulți ani!
 • Îmi doresc ca viața ta să fie plină de surprize și bucurie în noul an care urmează să înceapă. Să fii binecuvântat/ă cu tot ce îți dorești în viață. Petrecere frumoasă de Revelion! La mulți ani!
 • Gândește-te la toate amintirile frumoase pe care le-ai făcut și vei știi că viața ta va fi plină de minuni în anul care vine. La mulți ani 2021!
 • Îți doresc un An Nou foarte fericit. Sper că te distrezi grozav la petrecerea de Revelion. La mulți ani 2021!

Citește și: Zile libere de Crăciun 2020 și de Revelion 2021. Câte zile fără muncă vor avea românii de sărbători

 • Sper să ai un 2021 plin de fericire și putere pentru a depăși toate momentele întunecate. Ești o adevărată binecuvântare. Un An Nou minunat!
 • Cele mai bune prietenii sunt cele care nu se estompează indiferent de dificultățile la care sunt supuse. Ele cresc și au puterea de a-ți da sprijinul necesar atunci când lucrurile merg prost. Mulțumesc, prietene, pentru tot. Să ai un An Nou binecuvântat!
 • Fie ca noul an să-ți aducă toate lucrurile bune pe care le meriți. Ai avut deja un an uimitor și va urma unul și mai grozav. Petrecere frumoasă de Revelion. La mulți ani 2021!
 • An Nou Fericit! Sper că toate eforturile depuse în 2020 să aibă succes în 2021. La mulți ani!
 • Ai fost cel mai uimitor prieten din viața mea, în ultimii ani. Sper că nu vei înceta niciodată să faci asta. An Nou Fericit! La mulți ani 2021!
 • A deveni prietenul tău a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut anul trecut. Mi-aș dori cu adevărat să păstrez vie această prietenie pentru tot restul vieții mele! La mulți ani 2021!

Mesaje, felicitări și urări de Anul Nou pentru familie și iubit/ă

Ți-am pregătit o serie de SMS-uri speciale de Anul Nou și Revelion pentru persoanele dragi din familie care nu-ți pot fi aproape la trecerea dintre ani. Inspiră-te din următoarele urări pentru a le trimite apropiaților mesaje unice, care să le aducă zâmbetul pe buze.

Iată ce mesaje, felicitări și urări le poți trimite celor dragi de Revelion:

 • Te iubesc astăzi mai mult decât te-am iubit ieri. Și te voi iubi mâine mai mult decât te iubesc azi. La mulți ani 2021!
 • Un alt an minunat urmează să se încheie. Dar nu îți face griji, încă unul este pe cale să-ți umple viața cu nuanțe de bucurie. Petrecere plăcută de Revelion. La mulți ani 2021
 • Vreau să am un nou an la fel de strălucitor ca ochii tăi, la fel de dulce ca zâmbetul tău și la fel de fericit ca relația noastră. An Nou Fericit. Îți doresc ca următoarele 12 luni să fie de neuitat!
 • Iubirea ta mi-a umplut inima de fericire, ceea ce nu am mai simțit niciodată. M-ai ajutat să descopăr lucruri de care nu știam că sunt capabil/ă. Îți doresc un An Nou la fel de fericit ca cel care se încheie. La mulți ani 2021!

Citește și: Horoscopul iubirii 2021. Ce succes ai în dragoste în funcție de data nașterii

 • Prezența ta în viața mea este ca o ușă deschisă care lasă fericirea și bucuria să intre din abundență. Nu m-am simțit niciodată atât de viu până acum. La mulți ani 2021!
 • Viața este plină de suișuri și coborâșuri, dar mulțumită ție, nu mă pot simți niciodată la pământ. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul acordat. Te iubesc atât de mult! Fie ca Domnul să te binecuvânteze cu un An Nou sclipitor. La mulți ani 2021!
 • Este aproape sfârșitul unui an frumos pentru noi. Promit, dragostea mea pentru tine va fi mai puternică cu fiecare nouă zi din anul ce urmează. Un An Nou minunat! La mulți ani 2021!
 • Nu există nimic în această lume care poate diminua ceea ce simt pentru tine. Sunt al tău/a ta până la sfârșitul vieții. Îți doresc un an 2021 plin de dragoste! La mulți ani!
 • Am fost atât de ocupat/ă să te iubesc încât abia am observat că a trecut încă un an. Un An Nou fericit, draga/dragul meu! Îți doresc toată fericirea din această lume!

SMS-uri și urări amuzante de Anul Nou și Revelion 2021

Pentru că voia bună nu trebuie să lipsească într-o zi atât de specială, precum Anul Nou, am selectat câteva mesaje și felicitări potrivite pentru Revelion, care vor stârni hotote de râs.

 • Este acea perioadă din an când stabilești rezoluții pe care știi că le vei ignora. Dar o vei face oricum. Un An Nou fericit! La mulți ani 2021!
 • Amintește-ți, prietene, că viața îți oferă întotdeauna o a doua șansă, așa că profită de toate. Îți doresc un an 2021 fericit!
 • Știi care este partea mea preferată din noul an? Îmi stabilesc întotdeauna rezoluțiile când sunt sub influența alcoolului, astfel încât nu îmi iau un angajament serios. An Nou Fericit!

Citește și: Sfaturi stilistice pentru primăvara anului 2021. Ce se poartă și care sunt cele mai în vogă tendințe

 • Știi că ești bătrân și obosit când vrei să dormi în loc să bei și să te distrezi în noaptea de Revelion. La mulți ani 2021!
 • Viața este deja plină de lucruri bune. Trebuie doar să nu mai te plângi și să fii puțin mai optimist. Bucură-te de acest nou an cu un pahar de vodcă! Revelion plăcut!
 • Viața m-a învățat că indiferent ce spui și cât de mult încerci; nu poți opri niciodată unii oameni să facă rezoluții stupide de Anul Nou! An Nou Fericit!
Localitățile care intră în carantină astăzi, 19 noiembrie 2020. Ce măsuri se iau în zona Capitalei...
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022. Vărsătorii se simt mai aproape de persoana iubită. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2022 spune că nativii vor avea multe momente de...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2022 spune că nativii din zodiac au în față o zi cu multe...
Parteneri
Ce înseamnă dacă te trezești la 3 dimineața. Află ce mesaje îți transmite corpul tău
Catine.ro
Ultimele știri
x