Antena Căutare

Mesajul primului român infectat cu coronavirus! Ce a transmis

Primul român infectat cu coronavirus este internat într-un spital din Japonia, dar ţine legătura zilnic cu familia aflată în judeţul Argeş. Apropiaţii omului spun că traiesc cu speranţa că totul se va termina cu bine. Ce mesaj a transmis?

Mesajul primului român infectat cu coronavirus! Ce a transmis Galerie
Ce detalii incredibile a dezvăluit românul infectat cu coronavirus

În timp ce în România spitalele se pregătesc să facă faţă suspecţilor de coronavirus, în China, într-o singură zi, numărul persoanelor infectate a crescut cu cinci mii!

Familia primului român infectat cu coronavirus a trecut peste şocul veştii. Îşi pune toată speranţa în forţa bărbatui de 41 de ani şi în priceperea medicilor japonezi. Vorbesc zilnic la telefon şi îl încurajează.

Bărbatul munceşte de ani buni pe nave de croazieră. Pe Diamond Princess a urcat în urmă cu câteva luni. Era angajat la bucătărie, pe acelaşi vas lucrează şi soţia lui, din Republica Moldova. Din fericire, femeia a scăpat, testele au arătat că nu este infectată cu coronavirus.

În Argeş, autorităţile spun că nu există motiv de îngrijorare. Românul infectat cu coronavirus nu a mai venit acasă de mai bine de cinci ani.

Pregătiţi pentru eventuala apariţie a coronavirusului în România sunt şi medicii din Iaşi.

La Spitalul de Boli Infecţioase au fost create circuite separate pentru pacienţii suspecţi.

Spitalul poate primi până la 50 de pacienţi, izolaţi complet. În câteva zile, la Iaşi vor ajunge şi primele kituri de diagnosticare a virusului fără leac.

Mesajul primului român infectat cu coronavirus! Ce a transmis

Coronavirusul face ravagii în China

Tot mai multe persoane au fost confirmate cu virusul periculos, în China

Centre similare mai sunt în Cluj, Timişoara şi Bucureşti. În timp ce în România autorităţile se pregătesc de ce este mai rău, China pare depăşită de situaţie. 1400 de oameni au fost ucişi până acum de coronavirus. Cinci mii de noi cazuri au apărut doar în ultimele 24 de ore.

Medicii fac apel disperat la oameni să doneze sânge. Iar pacienţii izolaţi în propriile locuinţe încearcă din ce în ce mai des să evadeze.

Pe trei vase de croazieră, aproape 10 mii de oameni sunt prizonieri. În Cambodgia, câteva zeci de persoane au fost evacuate, după ce au fost testate. S-au bucurat din plin de libertate. În Japonia, la bordul Diamon Princess mai sunt 16 români, dar care nu au simptome specifice bolii. Mai multe persoane vârstnice au fost coborâte de pe navă. Alţi 11 pacienţi infectaţi au fost duşi la spital.

Îţi lasă gura apă! „Regele Ciolanului” a împodobit un copac cu slănină, cârnați și salam... Avertisment pentru români! Mii de medicamente româneşti au dispărut de la raft! Ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x