Românul suspect de coronavirus, momente de groază: „Am primit ameninţări pe internet, că ies din spital şi mă omoară ei”

Românul care a trăit timp de 24 de ore groază crezând că ar putea avea coronavirus rupe tăcerea. Bărbatul, care a îngrijit bolnavi de gripă nouă în Germania şi care a început să se simtă rău în timp ce se afla la rude, în Caraş Severin, vorbeşte în premieră despre clipele în care a stat în izolare, aşteptând rezultatul analizelor.

Un pacient din Timișoara a trăit momente de spaimă

Tânărul spune că, iniţial, medicii nu l-au luat în serios, însă lucrurile s-au schimbat când şi-au dat seama de pericol.

Ceea ce este cu adevărat șocant este faptul că la scurt timp după ce s-a aflat de cazul lui au apărut și mesajele de amenințare.

„Eram convins că am doar o răceală. Ştiam că nu am, dar am zis sa fac şi testul acela spre siguranţa mea şi a celor din jur. Cum am simțit primele simptome am venit la spital. Nu am aceasta boală şi nu am avut niciun simptom până sâmbătă.

Duminică am fost la ski pe munte şi probabil acolo a fost mai rece, am băut rece probabil şi de aceea m-a durut gâtul şi am avut febră. A doua zi am mers la spital. Prima dată nu s-a luat nicio măsură, nu m-au luat în serios (...) Când am ajuns aici, în Timişoara am fost foarte bine tratat, cu măsuri de protecţie de 100%.

Am primit ameninţări pe internet, comentarii foarte jignitoare şi foarte urâte de la toţi, că ies din spital şi mă omoară ei, că ar trebui să fiu incarcerat, dacă eram în alte vremuri eram condamnat la moarte'', a povestit tânărul care a fost suspect de coronavirus, pentru cei de la Antena3.

Într-un comunicat oficial al celor de la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș" se arată faptul că tânărul a fost confirmat ca fiind nepurtător de coronavirus și că, cel mai probabil, a fost vorba doar despre o infecție de sezon.

Ultimele știri