Căutare Live

Meteorologii au anunțat când scăpam de valul de frig. Primăvara își face apariția mai devreme decât ne-am aștepta

Gerul și precipitațiile abundente care au lovit cea mai mare parte a țării, în special sudul și sud-estul României se retrag începând de săptămâna viitoare, anunță Administrația Națională de Meteorologie. 

Gerul și precipitațiile abundente care au lovit cea mai mare parte a țării, în special sudul și sud-estul României se retrag începând de săptămâna viitoare, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Potrivit ANM, ninsorile vor începe să scadă în intensitate încă de joi, iar spre finalul acestei săptămâni valorile termine vor urca în termometre considerabil.

ANM a publicat și prognoza meteo pentru următoarele trei luni. Astfel, în lunile martie şi aprilie vor fi precipitaţii excedentare. Şi luna mai va fi o lună cu precipitaţii abundente, excepţie făcând partea de sud-est a ţării, unde acestea vor avea valori apropiate de media climatologică.

Cum va fi vremea în MARTIE 2018

Temperatura medie lunară a aerului va fi apropiata de norma climatologică în sudul, sud-estul si local in vestul țării și se va situa sub normal în restul teritoriului.

Precipitațiile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării.

Cum va fi vremea în APRILIE 2018

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de normal în regiunile sudice si estice și se vor situa sub mediile climatologice în restul tarii.

Precipitațiile totale lunare vor fi, în general, excedentare

Cum va fi vremea în MAI 2018

Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est și local în vest și sub normal în celelalte zone.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Prognoza METEO, 28 februarie, pentru toată țara. Ger cumplit!...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri