Antena Căutare

VREMEA închide școlile în București o săptămână! Ce se întâmplă în județe

Veste bună pentru copii, dar TRAGICĂ pentru cei care vand martisoare de 1 Martie

E oficial. Vremea ține școlile închise toată săptămâna în București, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, a declarat Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Veste bună pentru copii, rea pentru părinți, dar TRAGICĂ pentru cei care vând mărțișoare de 1 Martie. Elevii din sistemul de învățământ de stat-grădinițe, școli gimnaziale și licee-vor avea liber toată săptămâna, din cauza vremii extreme.

În ce privește celalte județe, închiderea școlilor urmează să fie anunțata la nivel local. Pentru miercuri, a fost anunțat deja că școlile sunt închise în județele Brăila și Olt.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prelungirea codului portocaliu de vânt și viscol pentru județele Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea până miercuri seară.

În același timp, de marți, oră 23.00, până miercuri la oră 23.00, există o avertizare cod galben de ninsori însemnate cantitativ, vânt și viscol. pentru Muntenia, Dobrogea, precum și în jumătatea sudică a Olteniei și a Moldovei.

Vestea aşteptată de toţi românii! Mai multe zile libere de Paşte. Decizia, votată în Parlament... Iarna-i grea, omătu-i mare! Situaţia este complicată şi în judeţul Teleorman! Stratul de zăpadă a ajuns la un metru înăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x