Antena Căutare

Metroul din Drumul Taberei se va opri tot în Drumul Taberei, la Orizont! Care este motivul

Metroul din Drumul Taberei este așteptat cu sufletul la gură de către locuitorii din proximitatea acestuia, mai ales după ce în această vară tramvaiul 41, cel mai folosit mijloc de transport în comun din zonă, nu a funcționat.

Metroul din Drumul Taberei este așteptat cu sufletul la gură de către locuitorii din proximitatea acestuia, mai ales după ce în această vară tramvaiul 41, cel mai folosit mijloc de transport în comun din zonă, nu a funcționat.

În ultimul timp lucrările la gurile de metrou au devenit din ce în ce mai vizibile, iar muncitorii s-au prezentat de dimineață la muncă pentru a putea inaugura metroul în luna decembrie, de Crăciun, cum au anunțat cei de la METROREX.

Citește și: Metroul din Drumul Taberei va fi deschis circulației! Ministrul Transporturilor: ”Nu mai există niciun impediment!”

Zona „Parc Drumul Taberei” a devenit un șantier în lucru, însă locuitorii din zonă suportă zgomotul și zonele de lucru, care au închis o bună parte din trotuarul pe care zilnic se înghesuie sute de oameni, cu gândul că curând vor circula cu metroul.

Metroul din Drumul Taberei se va opri tot în Drumul Taberei, la Orizont! Care este motivul

Citește și: Magistrala 5 nu va mai fi inaugurată! Stațiile de metrou impresionante, care duc spre Drumul Taberei, rămân închise

Lucrările la metroul din Drumul Taberei au început în anul 2011, iar după opt ani singura gura de metrou care pare a fi gata este cea de la „Orizont”. Vopsită cu verde și cu indicatorul în țiplă, stația ar putea deveni capăt de linie pentru o perioadă de timp. Cel puțin până când lucrările în zona Academiei Militare și Eroilor vor intra în rând cu restul stațiilor de metrou.

Citește și: Moderne, mari, spectaculoase. Cum arată stațiile magistralei de metrou din Drumul Taberei. Video

Sursă: Digi24

Ministru Sănătăţii Sorina Pintea nu exclude o nouă amânare a datei la care va fi organizat rezidenţiatul; în lipsa unui ... Clinică de Chirurgie Plastică şi Arsuri, inaugurată la Iaşi, la opt ani de la debutul lucrărilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x