Antena Căutare

Miercurea Ciuc: Un elev isi santaja un coleg de liceu. Pe parcursul a doua luni, a obtinut 4.500 de lei

O campanie a politistilor din Miercurea Ciuc menita sa asigure siguranta copiilor in scoli a dat roade mai mult decat se asteptau chiar initiatorii ei. Au prins in flagrant un elev de 16 ani care-si santaja un coleg. Era vorba probabil despre niste detalii compromitatoare, pentru ca santajistul a reusit sa stoarca de la victima lui nici mai mult nici mai putin de 4.500 de lei, in bani si bijuterii.

Cazul a fost descoperit intamplator. Politistii supravegheau zona din jurul scolii. Si au asistat stupefiati la scena. Au auzit discutia dintre cei doi elevi. Un santaj in toata regula, "negociat" in timpul pauzei.

“Un adolescent de 16 ani il ameninta cu divulgarea unor elemente compromitatoare pe un alt adolescent de aceeasi varsta. Cel din urma i-a dat primului mai multi bani, aproximativ 500 lei si bijuterii din aur, prejudiciul fiind de 4.500 de lei”, informeaza purtatorul de cuvant al Instectoratului Judetean de Politie Harghita.

Evident politistii au reactionat. Asa au aflat ca santajul dura de aproximativ doua luni. In acest timp, victima, de 16 ani a luat din locuinta parintilor tot ce a putut: bani, lantisoare, bratari si inele de aur, cu care i-a cumparat tacerea colegului sau.

Politistii vor propune solutia legala Parchetului de pe langa Judecatoria Miercurea Ciuc.

Deocamdata, politistii nu au reusit sa afle despre ce detalii compromitatoare ar fi vorba, insa cercetarile continua.

sursa foto: hyperscience.com

Update: Politia a dat de urma celor care au agresat astazi un copil langa scoala. Au doar 15 ani... Targu Jiu: Intr-o singura saptamana, numarul virozelor respiratorii a crescut de aproape zece ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x