Antena Căutare

Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu: „să vă rugați în continuare pentru el!”

Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, a transmis un mesaj emoționant pentru toți cei care îl iubesc pe artist, pe o rețea de socializare. Aceasta roagă pe toată lumea să se roage pentru cântăreț.

Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, a transmis un mesaj emoționant pentru toți cei care îl iubesc pe artist, pe o rețea de socializare. Aceasta roagă pe toată lumea să se roage pentru cântăreț.

Mihai Constantinescu se află în continuare la spital, după un stop cario-respirator suferit în luna mai. După ce au apărut informații potrivit cărora acesta ar fi murit, Mihaela Constantinescu, fosta soție, a postat pe o rețea de socializare următorul mesaj: „Mihai traieste!!! Va rog sa va rugati in continuare pentru el!!! Toate stirile transmise astazi de anumite televiziuni si de presa, sunt false!!! Va multumesc🙏❤️”

După acest mesaj, Mihaela Constantinescu a postat și o poză cu Mihai Constantinescu.

Mihaela Constantinescu, fosta soţie a lui Mihai Constantinescu: „să vă rugați în continuare pentru el!” Sursa foto: facebook.ro

Citește și: Mihai Constantinescu și-a pregătit locul de veci în urma cu ceva timp. Care este motivul

Mirabela Dauer mesaj pentru Mihai Constantinescu

„Citesc cu stupoare în toate ziarele și văd pe toate posturile de televiziune, scris cu litere de-o șchioapă, breaking news cum că Mihai Constantinescu ar fi murit. Știam că presa din România e josnică, dar asta le întrece pe toate!!! Să cobești moartea unui om care luptă pentru viață e cumplit. Lăsați-l, oameni buni, să se refacă în liniște!!! Mihai NU a murit! Ci luptă cu toate puterile să-și revină. Iar cu ajutorul rugăciunilor noastre, Dumnezeu va face o minune! Sunt sigură de asta!

Haideți să ne îndreptăm gândurile bune și să ne rugăm pentru revenirea lui Mihai. E un om bun și puternic care nu se lasă doborât. Cât despre cei din presă care copiază știri false unii de la ceilalți fără ca măcar să le verifice, gândiți-vă că poate aveți acasă părinți care ar putea trece prin situații grele de viață și nu ați vrea să vedeți pe toate gardurile știri false despre ei. Rugați-vă pentru el și lăsați deoparte minciunile de dragul rating-ului!!! Sănătate, Mihai! Suntem lângă tine și te iubim!”

Citește și: Mihai Constantinescu a făcut parte din cea mai tare formație rock românească! Cum a ratat ”Iubire, bibelou de porțelan”

Noua metodă de ridicare a cumpărăturilor online. Curierii pierd teren!... Atac asupra unui taximetrist! Trei clienți l-au bătut pe șofer pentru că acesta a ales o rută mai lungă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x