Antena Căutare

Mihai Constantinescu a murit! Gestul sfâșietor făcut de soția lui, în ultimele clipe de viață ale artistului

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai iubiți cântăreți români, a murit, marți, la vârsta de 73 de ani, iar soția lui, Simona Secrier, i-a fost alături până în ultima clipă.

Mihai Constantinescu, unul dintre cei mai iubiți cântăreți români, a murit, marți, la vârsta de 73 de ani, iar soția lui, Simona Secrier, i-a fost alături până în ultima clipă.

Medicii au chemat-o de urgență, la spital, pe soția lui Mihai Constantinescu, iar aceasta, însoțită de nașa lor de cununie, a venit răvășită pentru a fi alături de el în ultimele momente din viață.

Soția cântărețului a izbucnit în plâns pe holul spitalului, așteptând un semn de la medici, care să-i spună că s-a întâmplat o minune. Însă, medicii i-au dat vestea tragică, potrivit cancan.ro.

Soția lui Mihai Constantinescu a început pregătirile de înmormântare, așteptând vestea morții artistului cu o durere în suflet de nedescris.

De asemenea, înainte de a părăsi spitalul, Simona Secrier s-a interesat și de un preot.

Mihai Constantinescu a fost internat la Spitalul Floreasca în luna mai, după ce suferise un infarct. Starea lui de sănătate părea că se îmbunătățise, dar astăzi a fost constatat decesul.

În anul 2008, Mihai Constantinescu fusese supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie.

În anul 2017, artisul a suferit alte intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Lumea minunată a lui Mihai Constantinescu a apărut într-o jumătate de ceas: „Haideți, să vă văd care mai puteți să faceț... ”Drum lin, îngerul meu!”. Soția lui Mihai Constantinescu, declarație de dragoste sfâșietoare după moartea artistului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x