Antena Căutare

Mii de oameni participă la un "marș al tăcerii", în memoria victimelor tragediei din Club Colectiv

Oameni simpli, prieteni, cunoștințe, cu toții s-au adunat duminică în Piața Universității din București, pentru a lua parte la un marș dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Oameni simpli, prieteni, cunoștințe, cu toții s-au adunat duminică în Piața Universității din București, pentru a lua parte la un marș dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Aceștia au pornit către locul tragediei, la la momentul redactării acestui material, în fața Clubului unde 29 de oameni au murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, se află peste 10.000 de persoane. Numărul lor este estimat de către jandarmii aflați la fața locului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clubul Colectiv avea autorizație doar pentru 80 de locuri! În noaptea fatidică erau 500 de oameni acolo

"Marșul Tăcerii" a fost organizat prin intermediul rețelelor de socializare. "Duminică, ne vedem la Universitate, la ora 14.00! Anunțați-i și pe ceilalți! Toți sunt bineveniți. Copiați mesajul și publicați-l pe pagina voastră, pentru a fi văzut de mai multă lume", au scris mai mulți utilizatori pe Facebook.

Cel mai puternic manifest al unui medic de la COLȚEA: ”Ce ne facem la 2.000 de victime?” NE IA DRACU PE TOȚI”

La fața locului se află jandarmi care mențin ordinea, dar și echipe de televiziune străine care urmăresc ceea ce s-a întâmplat în centrul Capitalei.

29 de oameni au murit și peste 180 au fost răniți în incendiul care s-a produs vineri seara, în timpului unui concert de muzică rock.

Foto: Teodor Tita

Veste CUTREMURĂTOARE. Șapte pacienți de la Bagdasar Arseni sunt într-o situație „DRAMATICĂ”... Raed Arafat, anunț înfiorător: „Cred că vom asista la un număr important de decese în următoarea perioadă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x