Căutare Live

Minerii se pregătesc să vină la proteste, în București. Declarația premierului Ludovic Orban a stârnit revoltă: „Sărăcie maximă”

Minerii ameninţă că vin să protesteze în Capitală, după o declaraţie recentă făcută de premierul Ludovic Orban.

Premierul a declarat că toate grupurile pe bază de cărbune vor fi închise, ceea ce înseamnă că foarte mulţi mineri îşi vor pierde locurile de muncă.

Potrivit estimărilor, de la Complexul Energetic Oltenia ar urma să fie concediaţi în jur de 10.000 de oameni.

„Oamenii sunt nemulţumiţi, îngrijoraţi, pentru că, dacă vor rămâne fără locuri de muncă, nu au alternativă aici la noi, în Oltenia. S-au pierdut de-a lungul timpului, 8.000 de locuri de muncă aici, mai avem puţin peste 12.000”, a spus Manu Tomescu, lider sindical, la Antena 3.

„Știi că gâtul tău poate să zboare? Ai grijă cum te uiți pe temele alea. Îți tai capul!” Înregistrare șocantă: Un student din Iași își amenință profesorul cu moartea

În rândul minerilor, există oameni care vor să protesteze împotriva deciziilor luate de autorități. Mai mult, pentru ca revolta lor să aibă impact, oamenii se gândesc să vină chiar în fața Executivului.

Guvernanții trebuie să înțeleagă că noi nu putem fi bucuroși că rămânem fără locuri de muncă. Ar fi culmea! Sunt proteste în toată Europa, în toată lumea, din lipsă de locuri de muncă.

Guvernul României nu cred că se așteaptă ca minerii și energeticienii de la Complexul Energetic Oltenia să facă tumbe că rămân pe drumuri. Trebuie să se aștepta la o reacție de la noi. Ne vom apăra locurile de muncă”, a mai spus Manu Tomescu.

Cea mai periculoasă informație ce a apărut despre COVID-19, demontată! Medicii trag semnalul de alarmă: „Nu e de glumit! E big fake news!”

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Un chirurg din Cluj dezvăluie adevărul din România: "Ne mor oamenii! Eliberați spitalele de pacienții cu Covid! Tra...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri