Căutare Live

„Știi că gâtul tău poate să zboare? Ai grijă cum te uiți pe temele alea. Îți tai capul!” Înregistrare șocantă: Un student din Iași își amenință profesorul cu moartea

Cu un cuțit în mână, un student din Iași s-a filmat în timp ce își amenința cu moartea unul dintre profesori.

„Știi că gâtul tău poate să zboare? Ai grijă cum te uiți pe temele alea. Îți tai capul!” Un student din Iași s-a filmat în timp ce își amenință profesorul cu moartea

Un student „nedreptățit”, de la Facultatea de Informatică a Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC), din Iași, s-a filmat în timp ce ținea un cuțit în mână și își amenința unul dintre profesori.

„Acesta este un mesaj pentru Policiuc Abel, profesorul de laborator de Statistică de la Facultatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, de la un student de-al său care a fost nedreptăţit. Mesajul meu este…tu ştii că gâtul tău poate să zboare dintr-o singură mişcare? Nici nu simte. Are 5 kile asta. Ai grijă cum te uiţi pe temele alea, că altfel, îți tai capul!”, spune studentul în filmare.

Profesor amenințat cu moartea de un student

Reporterii Cotidianului „Bună Ziua Iași” (BZI) i-au prezentat violentul film profesorului amenințat cu moartea, drd. Abel-Albert Policiuc, care a rămas consternat de cele văzute. Acesta spune că nu își amintește să fi avut conflicte sau nemulțumiri legat de modul în care i-a evaluat pe studenți la cursuri.

Oana Roman, mesaj furibund pentru vlogger-ul care instiga la violarea minorelor: „Sigur dormi bine noaptea!” Reacția incredibilă a lui Alexandru Bălan „Colo”

„Din filmare, probabil că acesta este un fost student de-al meu. Voi analiza situația, pentru a stabili cum voi proceda. Din ce-mi amintesc, nu am avut conflicte sau nemulțumiri venite din partea studenților mei”, a spus drd. Abel-Albert Policiuc, care face parte din personalul didactic asociat al Facultății de Informatică din Iași.

După apariția în spațiul public al înregistrării șocante, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” a demarat o anchetă internă.

Înregistrarea, „o glumă și pentru distracție”

„Este vorba despre un student al Facultății de Informatică, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”. Este o anchetă în derulare.

Studentul a spus că a făcut acest film ca o glumă și pentru distracție. Filmarea a trimis-o la câțiva colegi… Unul dintre ei a trimis filmul pe mai multe grupuri ale unor rețele de socializare, inclusiv grupuri interne ale studenților de la Facultatea de Informatică.

Vlogger român, declarații halucinante despre minorele care se îmbracă provocator: ”Ar trebui violate. La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme!” Ce spune Poliția

Mai departe, conducerea de la Facultatea de informatică va cerceta cazul. De asemenea, urmează ca, în Consiliul de Administrație, să se decidă exmatricularea sa.

Profesorul amenințat, care este acum la Suceava, a fost informat de caz și urmează să decidă dacă va face plângere penală. Nu se poate tolera așa ceva!

Tânărul și-a cerut scuze public și a spus că a fost doar o glumă, însă nu este de tolerat așa ceva!”, au transmis, sursele reporterilor „BZI” din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, din Iași.

BAC 2020. Au început înscrierile pentru prima sesiune de Bacalaureat. Descarcă acum cererea tip pentru înscrierea la exa... Un chirurg din Cluj dezvăluie adevărul din România: "Ne mor oamenii! Eliberați spitalele de pacienții cu Covid! Tra...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x