Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Minora infectata cu HIV a avut o viata de calvar

Viata minorei infectata cu HIV a devenit un calvar dupa ce l-a cunoscut pe tanarul care i-a devenit iubit si proxenet. Fata ar fi fost luata pe sus si rapita de individ. S-a intamplat in primavara si, de atunci, adolescenta a fost obligata sa se vanda, a fost imbolnavita si a imbolnavit la randul ei cel putin o mie de barbati.

Drama tinerei a inceput... din dragoste. Cand l-a cunoscut pe tanarul de 18 ani, era convisa ca ii impartaseste si el sentimentele. S-a dovedit la scurt timp ca nu era decat o inchipuire. Adevaratele intentii ale tanarului au iesit la iveala atunci cand a obligat-o sa se vanda pentru prima data.

A urmat o perioada in care viata fetei s-a impartit intre casa parintilor si momentele in care fugea de acasa in bratele lui. Sau era luata pe sus de asa-zisul iubit.

Fara scrupule, aceasta a obligat-o sa se prostitueze. Si, cu toate ca era diagnosticata ca purtatoare a virusului HIV, a fost in continuare vanduta. De iubitul ei si de inca un cunoscut.

Unul dintre barbati ar fi profitat si el de fata. Anchetatorii nu stiu insa daca a fost infectat. Testul nu poate fi facut decat cu acordul sau.

Daca medicii nu-i pot garanta vindecarea de HIV, macar psihologii o pot ajuta pe adolescenta sa treaca de traumele psihice.

foto: theliberaloc.com

Recomandari