Antena Căutare

Mircea Albulescu, internat de urgenta la spitalul Floreasca

Momente dificile pentru Mircea Albulescu. Actorul a ajuns la spitalul de urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce a lesinat pe strada. S-a intamplat aseara, in timp ce se intorcea de la o petrecere. Maestrul avea tensiunea ridicata, spun medicii, dar a raspuns bine la tratament, iar acum este in afara oricarui pericol.

Cu cateva ore inainte sa i se faca rau, actorul petrecea impreuna cu prietenii si cu cei care de-a lungul anilor i-au fost alaturi pe scena.
Au ciocnit un pahar si au depanat amintiri.

Dupa ce a plecat de la petrecere, actorului i s-a facut rau in zona Academiei de Stiinte Economice din Capitala. Un puseu de tensiune l-ar fi doborat. Un echipaj SMURD l-a stabilizat si apoi l-a dus la spitalul Floreasca.

Chiar daca a raspuns bine la tratament, Mircea Albulescu n-a putut pleca acasa.

Actorul s-a nascut in 1934 si a jucat in peste 60 de filme.

Zeci de oameni au facut o baie rece ca gheata pentru a recupera crucea de Boboteaza... Turistii ucrainieni, basarabeni si rusi au petrecut Ajunul Craciunul in statiunile romanesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x