Căutare Live

Mircea Albulescu, internat de urgenta la spitalul Floreasca

Momente dificile pentru Mircea Albulescu. Actorul a ajuns la spitalul de urgenta Floreasca din Capitala, dupa ce a lesinat pe strada. S-a intamplat aseara, in timp ce se intorcea de la o petrecere. Maestrul avea tensiunea ridicata, spun medicii, dar a raspuns bine la tratament, iar acum este in afara oricarui pericol.

Cu cateva ore inainte sa i se faca rau, actorul petrecea impreuna cu prietenii si cu cei care de-a lungul anilor i-au fost alaturi pe scena.
Au ciocnit un pahar si au depanat amintiri.

Dupa ce a plecat de la petrecere, actorului i s-a facut rau in zona Academiei de Stiinte Economice din Capitala. Un puseu de tensiune l-ar fi doborat. Un echipaj SMURD l-a stabilizat si apoi l-a dus la spitalul Floreasca.

Chiar daca a raspuns bine la tratament, Mircea Albulescu n-a putut pleca acasa.

Actorul s-a nascut in 1934 si a jucat in peste 60 de filme.

Zeci de oameni au facut o baie rece ca gheata pentru a recupera crucea de Boboteaza... Turistii ucrainieni, basarabeni si rusi au petrecut Ajunul Craciunul in statiunile romanesti...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri