Antena Căutare

Moarte învăluită în mister! Un bărbat a fost găsit mort într-un centru de carantină: ”A fost găsit inconștient, jandarmii au spart ușa!”

Moarte învăluită în mister la Bistrița-Năsăud, unde un bărbat care s-a întors de curând din Germania a fost găsit mort în centrul de carantină. Acesta revenise în țară în urmă cu aproape două săptămâni, dar, pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu, el a fost internat într-un centru de carantină. 

Moarte învăluită în mister! Un bărbat a fost găsit mort într-un centru de carantină: ”A fost găsit inconștient, jandarmii au spart ușa!”
Moarte învăluită în mister! Un bărbat a fost găsit mort într-un centru de carantină: ”A fost găsit inconștient, jandarmii au spart ușa!”

Bărbatul a fost găsit mort mort de forțele de ordine care asigură paza clădirii în care sunt cazate persoanele aflate în carantină. Polițiștii au demarat o anchetă, relatează Gazeta de Bistrița.

Acesta avea 51 de ani și a fost adus în centrul de carantină pe 25 mai.

„În această dimineață și la prânz, persoana respectivă nu a ridicat masa, astfel că jandarmii care asigurau paza locației de carantinare au încercat să ia legătura cu aceasta pentru a verifica dacă sunt nereguli. Ca urmare a faptului că nu au reușit să stabilească un contact, forțele de ordine au recurs la intrarea forțată în camera acesteia. Bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență, astfel că s-a efectuat un apel 112. Echipajele medicale care au intervenit la fața locului au constatat decesul acestuia”, au precizat reprezentanții Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud.

Coronavirus în România, 3 iunie 2020. Crește numărul deceselor provocate de coronavirus în România. Asistenta din Botoșani, reinclusă pe lista morților de COVID-19

Criminaliștii au declanșat o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi efectuată necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Bărbatul nu a semnalat autorităților în niciun moment probleme de sănătate, simptomatologie specifică Covid-19 sau alte probleme. Ultima dată când s-a luat legătura cu această persoană a fost în seara de 2 iunie.

„În funcție evoluția situației, vom reveni cu mai multe amănunte despre acest caz în momentul în care va fi definitivat raportul asupra decesului persoanei în cauză”, a mai precizat sursa citată.

Cea mai periculoasă informație ce a apărut despre COVID-19, demontată! Medicii trag semnalul de alarmă: „Nu e de glumit! E big fake news!”

Câte cazuri de coronavirus s-au înregistrat în România în ultimele ore

Până astăzi, 3 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.669 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13800 au fost declarate vindecate și externate. Totodată, până acum, 1.288 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 152 noi cazuri de îmbolnăvire.

Zeci de români întorși din Germania, nemulțumiți de condițiile de transport: ”S-a scumpit cu 20 de euro biletul și asta e distanțarea. Unde e un metru?”

La ATI, în acest moment, sunt internați 162 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2376 de persoane. Alte 95.549 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 459.405 de teste.

Coronavirus în România, 3 iunie 2020. Crește numărul deceselor provocate de coronavirus în România. Asistenta din Botoșa... Cum va fi pedepsit studentul din Iași care și-a amenințat profesorul cu moartea. Decanul facultății a stat de vorbă cu e...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x