Antena Căutare

Moartea Madalinei / Sotul: N-am nici o teama si nu ma simt acuzat

Atmosfera e tensionata, familiile sunt de neimpacat. Eugenia Manole, mama Madalinei, il acuza pe ginerele sau. Tatal Madalinei doreste sa afle ce s-a intamplat in acele zile cu fiica lor. Tiberiu Baroianu, varul artistei, este cel care ofera o pozitie cat de cat echilibrata in urma acestei tragedii. El face apel, intr-un interviu acordat OTV, la Puiu Mircea sa iasa si sa discute cu ei referitor la ultimele luni din viata artistei, asa cum au cazut de comun acord in urma parastasului.

Intrebat despre acuzele care i se aduc de Ion Manole, Petru Mircea refuza sa creada acest lucru.

"Treaba mea este sa o plang pe Magda, sotia mea, in perioada asta. Durerea este foarte mare. Nu pot sa cred ca a spus tata (n.r. - socrul sau) asa ceva. Nu am nici o teama si nu ma simt acuzat."
Despre fiul sau, Petru Jr, sotul artistei se arata ingrijorat. "Copilul are 1 an si o luna. Ii multumesc lui Dumnezeu ca e mic isi nu are in suflet durerea mea. Traiesc cu spaima ca va trebui sa-i povestesc intr-o zi. Cum o sa-i spun copilului ce s-a intamplat? Sunt ingrozit. Traiesc cu tristetea ca baietelul meu nu va mai spune «mama» niciodata", a declarat, pentru Cancan, Petru Mircea.


De altfel, varul artistei dezvaluie faptul ca intre Ion Manole si Petru Mircea a existat intotdeauna o relatie foarte buna, chiar si acum, in ultimele zile, cei doi au comunicat foarte bine in ce priveste ultimele pregatiri de inmormantare ale artistei.

Legat de relatia pe care Puiu o avea cu soacra sa, varul artistei confirma faptul ca intre ei mereu au existat relatii tensionate si ca, intr-adevar, matusa sa l-a acuzat pe acesta de moartea fiicei sale, insa considera ca toate aceste cuvinte ale Eugeniei Manole pot fi puse pe seama socului survenit in urma aflarii tristei vesti.

Tot articolul, in Jurnalul National

Belis: Am semnat certificatul de deces al sotilor Ceausescu dupa cinci zile, fara sa vad cadavrele... VIDEO! S-a trezit cu un camion infipt in zidul casei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x