Căutare Live

Momentul dramatic în care un polițist e incendiat în timpul unui protest. Atenție, imagini care te pot afecta emoțional!

Un polițist a fost la un pas de a-și pierde viața după ce un protestatar i-a dat foc în timpul unei manifestații față de moartea unui tânăr. 

Momentul dramatic în care un polițist e incendiat în timpul unui protest. Atenție, imagini care te pot afecta emoțional!

Imaginile halucinante au fost surprinse în Mexic, unde mai zeci de oameni din orașul Guadalajara au ieșit în stradă pentru a-și exprima revolta față de brutalitatea poliției.

Momente sfâșietoare lângă sicriul lui George Floyd. Dezvăluirile emoționante ale fratelui bărbatului ucis: „E o nebunie”

Cazul, care pare tras la indigo cu cel din Statele Unite ale Americii, a stârnit revoltă în rândul oamenilor după ce Giovanni Lopez a decedat la vârsta de 30 de ani după ce a fost bătut de forţele de ordine pentru că nu purta masca de protecție.

În cursul manifestaţiei, un poliţist a fost la un pas de tragedie. În timp ce reprezentantul forţelor de ordine încerca să blocheze un grup de persoane, un protestatar s-a apropiat de el şi l-a stropit pe spate cu un lichid, după care i-a dat foc. Poliţistul a fost rănit în urma acestui atac, potrivit presei locale.

„Nu e trucaj, nu e nimic modificat! Asta se întâmplă pe străzi!” - Polițist, cu arma scoasă și degetul pe trăgaci, în fața unei copile. Protestele din SUA continuă

Moartea lui George Floyd a stârnit proteste în SUA

În ultimele 20 de minute din viaţă, Floyd a fost ameninţat cu pistolul de unul din cei patru poliţişti implicaţi în arestarea sa, arată rechizitoriul depus joi la dosar de procuratură. Suspectat că ar fi plătit la un magazin cu o bancnotă falsă de 20 de dolari, Floyd a fost scos de poliţişti din automobilul său. El i-a rugat pe agenţi să nu îl închidă în spatele maşinii poliţiei, deoarece suferă de claustrofobie.

În timp ce era întins la pământ, cu gâtul sub genunchiul poliţistului Derek Chauvin, Floyd a spus la un moment dat “Mor!”, la care i s-a replicat “Vorbeşti foarte bine”.

Când un coleg s-a arătat îngrijorat de starea lui Floyd şi a întrebat dacă acesta nu ar trebui întors pe o parte, Chauvin, înregistrat video ţinând genunchiul pe gâtul arestatului, a răspuns: “Nu, să stea liniştit unde l-am pus”.

La scurt timp după moartea lui Floyd, cei patru au fost daţi afară din poliţie.

Lemn în valoare de aproape 950.000 de lei, confiscat în urma unei acţiuni în judeţul Suceava. Au fost verificaţi 15 agen... Cum arată o vacanță cu reguli pe litoralul românesc. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru închirierea unui șezl...
Ultimele știri