Scandal uriaș la o înmormântare. Preotul a avut o criză de nervi din cauza banilor: ”Nu încep slujba de până când familia nu-şi cere iertare!”

Un scandal uriaș a izbucnit la o înmormântare dintr-o localitate din Cluj, unde preotul a refuzat să oficieze slujba pentru că familia nu a plătit taxa pentru locul de veci. Ba mai mult, revoltat de gestul oamenilor, acesta le-a cerut să-i pupe mâinile ca să-i ierte. 

Scandal uriaș la o înmormântare. Preotul a avut o criză de nervi din cauza banilor: ”Nu încep slujba de până când familia nu-şi cere iertare!”

Capturi Youtube

Scenele revoltătoare au avut loc duminică, în localitatea Tăuți, din județul Cluj. Se pare că scandalul a pornit de la faptul că preotul a cerut suma de 5.000 de lei ca să oficieze slujba de înmormântare.

“Defuncta are loc de veci în cimitirul din Tăuți, unde este îngropat din 1986, soțul ei. Preotul nu a vrut să oficieze slujba de înhumare până nu a primit suma de 5.000 de lei, o sumă mare pentru oricine în ziua de azi. Familia a fost de acord să îi dea 3.500 de lei, dar el nu și nu. Apoi, la slujba de înmormântare nu a vrut să o înceapă până când familia nu și-a cerut iertare, ba mai mult, să îi sărute și mâna. A fost și cu blesteme”, a declarat un participant la slujba funerară.

Scandal monstru în parcarea unui supermarket. Momentul în care un client e bătut cu bestialitate de un agent de pază

Ba mai mult, preotul care a stârnit scandalul a fost filmat în timp ce se certa cu rudele. După ce acestea și-au cerut scuze și au plătit suma de 5.000 de lei, el a oficiat slujba de înmormântare, însă în mijlocul drumului.

Slujba funerară a fost oficiată de preot în mijlocul drumului

“Decedata avea casa la 100 de metri de cimitir. Preotul nu a vrut să oficieze slujba nici la biserică și nici în curtea casei”, a mai spus un alt participant.

Scandal ca la uşa cortului cu divele instagramului. Laura Giurcanu, Alina Ceuşan, Cristina Ich sunt acuzate că nu au locuri de muncă!

În imaginile apărute pe internet se poate vedea cum preotul se ceartă cu rudele persoanei decedate.

Preotul a cerut să i se pupe mâinile

“Nu încep slujba de înmormântare până când familia nu-şi cere iertare pentru modul urât în care s-a comportat cu mine în ultimele trei zile”, a spus preotul ortodox Florin Parasca, asistent universitar la Facultatea de Teologie din Cluj, preot paroh în Tăuţi, judeţul Cluj. Membrii familiei şi-au oferit scuzele preotului, iar acesta a întins mâinile să-i fie pupate. În acel moment, oamenii prezenţi la înmormântare l-au apostrofat: “De ce v-aţi făcut preot?”

Interlopii erau interceptați de polițiști: "Îi tai limba lu` Florin Salam". Aramis Duduianu, înregistrat când amenință mai mulți maneliști - Video

Iar șirul replicilor dure nu s-a oprit aici. “Nu e vorba să dea bani, ci să își plătească locul de veci. Nu să îmi dea banii mie. Dânșii nu au mai plătit contribuția de zece ani. Ascultați-mă că am evidențe și martori. De zece ani de zile nu și-au mai plătit contribuția. Hotărârea Consiliului Parohial este că familia care nu își plătește contribuția în ultimii 3 ani plătește locul de veci. Ce e de neînțeles. Și biserica are cheltuielile ei, și biserica are responsabilitățile ei. Noi nu suntem slugile dumneavoastră, noi suntem slujitorii dumneavoastră. Nu vă mai comportați urât că vă luați plata de la Dumnezeu, nu de la mine”, a spus preotul.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri