Antena Căutare

Momentul în care un turist care mergea pe motocicletă se oprește să hrănească un urs pe Transfăgărăşan. A scăpat la limită de atac

Un turist s-a apropiat de un urs și i-a dat mâncare. Animalul sălbatic a mâncat bucățica primită și apoi s-a năpustit asupra bărbatului, crezând că mai are alimente. Momentul a fost filmat și publicat pe Internet.

Colaj cu urs
Un turist s-a apropiat de urs iar ce a urmat ar fi putut avea consecințe grave | Facebook

În imaginile publicate pe rețelele sociale se observă cum un motociclist s-a apropiat de urs și i-a aruncat o bucățică de mâncare. Animalul a înghițit imediat bucata și apoi s-a năpustit asupra mâinii bărbatului. Motociclistul a grăbit pasul și din fericire nu a fost atins de ursul care s-a ridicat pe labele din spate. Ursul nu l-a urmărit, însă gestul inconștient al bărbatului ar fi putut avea consecințe grave.

Citește și: Un director de școală a făcut o descoperire neașteptată în tomberonul instituției. Ce a ieșit de lângă gunoaie

Un turist s-a oprit să hrănească un urs și a fost la limita unui atac

„Între timp un cetățean din Bosnia & Herțegovina pe Transfăgărășan!”, se arată în descrierea videoclipului postat pe Facebook.

Hrănirea urșilor de către turiști este o practică populară în România, iar animalele sălbatice au tendința de a se apropia din ce în ce mai mult de oameni, încurajați fiind de gesturile oamenilor.

Citește și: Un bărbat a crezut că a găsit un câine rătăcit prin pădure și l-a luat acasă. După un timp a realizat ce greșeală a făcut

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, o femeie a trăit spaima vieții ei, în timp ce se plimba pe o stradă din centrul orașului Brașov. Aceasta își plimba animalul de companie când de nicăieri, un pui de urs a început să îi urmărească. Animalul sălbatic s-a ținut după ei preț de câteva secunde, până în momentul în care câinele și-a dat seama că sunt în pericol și a început să fugă. Iată ce s-a întâmplat apoi.

Totul s-a întâmplat, în jurul orei 2:00 noaptea, pe o stradă din Centrul Vechi al Brașovului, un loc frecventat de turști. În timp ce își plimba câinele, la un moment dat, un urs tânăr a apărut în urma lor și a început să se țină după ei, mergând agale.

Câinele a fost primul care a simțit primejdia și a început să alerge, vizibil speriat, trăgând-o pe stăpână a lui care se afla la celălalt capăt al lesei. Pentru că, inițial, aceast nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, s-a oprit și s-a uitat în spate.

Atunci a văzut animalul sălbatic ce îi urmărea. Femeia nu a stat pe gânduri și a început să fugă, imediat ce a realizat pericoul în care se afla.

Întreaga întâmplare a fost filmată de o cameră de supraveghere de pe stradă și mai mulți localnici au postat imaginile în mediul online. Filmarea a apărut și pe grupul „Brașov, cel mai frumos oraș din România”, unde comentariile revoltate nu au întârziat să apară.

Din fericire, ursul nu a fost agresiv și cel mai probabil se afla în căutare de mâncare. Cu toate acestea, specialiștii avertizează oamenii să nu se apropie de animalul sălbatic și în niciun caz, să îi ofere mâncare pentru că aceștia își pot schimba comportamentul în orice secundă.

Ce au descoperit autoritățile române în pungile de cereale cărate de două femei, în aeroport. Imediat au fost oprite cel... Cât a ajuns să coste o singură clătită în Mamaia. Prețurile la care turiștii se uită de două ori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x