Momentul șocant în care o fată de 11 ani e lovită de o alta în parc. Copiii strânși în jurul lor râd în hohote și o încurajează pe agresoare s-o lovească

O fetiță în vârstă de 11 ani a fost lovită și trântită la pământ de o altă fată, în timp ce se plimba în parc. Întreg momentul a fost filmat, iar în videoclipul apărut pe internet pot fi auziți alți adolescenți care râd, dar nu sar în apărarea puștoaicei.

Momentul șocant în care o fată de 11 ani e lovită de o alta în parc. Copiii strânși în jurul lor râd în hohote și o încurajează pe agresoare s-o lovească

Incidentul teribil a avut loc în Bransholme, Hull, Anglia, iar fata a fost lovită crunt, trasă de păr și trântită la pământ.

Mama fetei, care nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, a povestit că adolescenta și-a sunat tatăl plângând spunându-i că a fost atacată.

Fostul soț al Mariei Constantin, acuzat de agresiune! "Am îndurat bătăi și umilințe"

În imaginile apărute pe internet se poate vedea cum tânăra o lovește pe fată, iar alți puști râd în hohote și nu intervin. Ba mai mult, ei o încurajează pe aceasta să o lovească în continaure.

De asemenea, la un moment dat, pe filmare se aude cum cineva întreabă ”Chiar plânge?”

A rămas însărcinată în urma unui viol, iar apoi a fost ucisă de tată. Ce a urmat e teribil: ”Le-a spus vecinilor că s-a sinucis!” Adolescenta avea 17 ani

Mama fetei a povestit, de asemenea, că cea care i-a agresat fiica îi era prietenă. Ea a încercat să stea de vorbă cu mama ei, însă a refuzat orice dialog, spunând că nici fiica ei ”nu e un înger”.

Ultimele știri