Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Fostul soț al Mariei Constantin, acuzat de agresiune! "Am îndurat bătăi și umilințe"

Fostul soț al Mariei Constantin este acuzat de Diana, mama copilului său, că ar fi agresat-o în nenumărate rânduri și ar ține-o departe de copilul lor.

Fostul soț al Mariei Constantin, acuzat de agresiune

Fostul soț al Mariei Constantin, Ciprian Tapota și-a găsit liniștea, după despărțirea de prima soție, artista Maria Constantin, în brațele Dianei Chiru (Popescu). Însă, fericirea, se pare ca nu a durat foarte mult, și s-a despartit si de această dată,după cinci ani de relație, de femeia care intre timp i-a dăruit un copil. Acum, femeia acuză familia fostului iubit , că i-ar fi sechestrat copilul, iar pe ea ar fi bătut-o, până a ajuns in spital, conform egj.ro

Maria Constantin, relație interzisă? Cu cine se iubește artista

Fosta soție a lui Ciprian Tapotă susține că fericirea afișată de ei, era doar de fațadă.

Maria Constantin, în compania unui bărbat, pe litoral! Cu cine își petrece timpul frumoasa artistă? | Foto

”Am fost împreună aproximativ cinci ani, au fost cei mai urâți cinci ani din viața mea. Am îndurat bătăi și umilințe cum nu cred că poate îndura o altă femeie. Din cauza bătăilor am ajuns la spital, și asta încă de când eram însărcinată cu David. Știu despre toate astea medicul meu și alți cunoscuți cărora am avut curajul să le spun. Poate că din cauză că eu am crescut fără tată și știu cât te afectează asta, pe tine ca și copil, am tras cu dinții de relație. Pe măsură ce David a crescut și era martorul violenței din familia noastră, mi-am dat seama că mai mult îi fac rău dacă voi continua să trăiesc în situația respectivă. M-am decis să mă despart de Ciprian, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajung ca fosta lui soție, să mi se interzică să-mi văd copilul”, a declarat Diana Chiru pentru Ecoul Gorjului.

Situația a devenit dramatică, când, în urmă cu câteva zile, femeii i s-a interzis să-și mai vadă copilul. Ea spune că l-a adus pe cel mic la tatăl lui pentru a sta la curte pe vremea pandemiei, însă acum, tatăl lui Ciprian, nu-i mai permite să-și vadă băiatul. Motivul ar fi, crede Diana, că în urmă cu câteva săptămâni, ea s-a căsătorit cu un alt bărbat, conform sursei precizate.

Carmen de la Sălciua, pe urmele lui Culiță Sterp! Cu cine va colabora artista, pentru o nouă piesă |Video

”Ultima oară când mi-am văzut copilul, am stat în ploaie”

Femeia se plânge de faptul că , în calitate de mamă, ea nu poate să-și vadă copilul, care este la familia fostului soț, și care îi interzic să-l vadă.

”În prezent, David este la Lelești, la familia lui Ciprian, pentru că tot ei mi-au spus că e mai bine pentru copil să stea acolo din cauza pandemiei. M-au asigurat că pot să-l vizitez, că pot să-l mai iau și la mine, dar au fost numai minciuni. Ultima dată cînd l-am văzut, am stat în ploaie, la poartă. Nu m-au lăsat nici să îl bag în mașină să vorbim. Nu am făcut scandal pentru binele celui mic. (...) Tensiunea este amplificată și de tatăl lui Ciprian, Vasile Tapotă. De câte ori l-am sunat să vorbesc cu David, el mi-a închis telefonul în nas. Cu alte ocazii m-a amenințat. Face cu mine cum a făcut pe vremuri cu Maria Constantin și cel mai mult au de suportat și de suferit copiii. Sunt sigură că mă vorbește de rău către copil, așa cum făcea și cu fiul Mariei, atunci când îi spunea să nu se ducă la maică-sa că i se întâmplă tot felul de chestii”, a mai povestit Diana, conform aceleeași surse.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro