Antena Căutare

Monica Iacob-Ridzi a fost supusa unei biopsii osteo-medulare la o clinica din Viena

Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului si Sportului, a fost supusa unei biopsii osteo-medulare, la o clinica din Viena, unde s-a internat in cursul zilei de luni, informeaza Mediafax.

"A intrat in sala de operatie la ora 8.00 si a iesit la 11.46, interventia propriu-zisa durand 40 de minute. Toata interventia s-a realizat sub anestezie totala. A fost mutata acum, seara (marti seara - n.r.), de la reanimare in salon",


Potrivit sursei citate, Monica Iacob Ridzi s-a trezit din anestezie.

Interventia in cazul fostului ministru a fost absolut obligatorie, spun sursele apropiate familiei, tocmai pentru a fi stabilit un diagnostic corect, rezultatul analizelor efectuate in Bucuresti in luna decembrie nefiind concludent.

Monica Iacob-Ridzi sustinea pe blogul sau ca urma sa fie internata, luni, intr-o clinica austriaca, urmand ca marti sa fie supusa unei biopsii osteo-medulare, interventie efectuata sub anestezie generala.

"Nu ma asteptam la acest verdict, recunosc. Dupa zecile de analize facute, dupa tratamentele riguroase din ultimele luni, am sperat ca sunt pe drumul unei insanatosiri in evolutie. Rezultatele sunt, insa, contradictorii, diagnosticul este incert. Prognoza... imposibil de estimat", arata Monica Iacob-Ridzi pe blogul sau.

Fostul ministru amintea totodata si "de asa-zisa strategie" de scapare de responsabilitatea juridica prin inventarea acestui diagnostic.

"«Uitasem», pentru o secunda, de leucopenie, de sindromul mielodisplazic si de toate complicatiile aferente. Multi dintre apropiatii mei au fost intrebati, direct sau pe ocolite, daca afectiunile medicale despre care, fragmentar, auzisera din presa, sunt sau nu parte a unei ticluite strategii. Recunosc, ma asteptam la astfel de intrebari, nu m-am suparat. Numele meu a primit atatea adjective, atatea neadevaruri, am suportat invective legate de viata mea in cele mai mici amanunte, incat o astfel de «palma» nu ma mai surprindea... Nu, afectiunile mele medicale nu sunt inventate. Dar nici nu voi intra in detalii despre ele si nici nu m-am prevalat ori nu ma voi prevala vreodata de ele. Nu ma pot afecta astfel de intrebari. M-au durut, o data, afirmatiile sarcastice ale unor deontologi si «oameni ai legii» care, in a saptea luna de sarcina cu probleme, ma intrebau «daca mai torn un copil, cat o sa mai dureze procedurile?!», desi raspunsesem prezent ori de cate ori ma chemasera... Nu, nu sunt inventate", afirma Ridzi.

Monica Iacob-Ridzi a fost internata, la sfarsitul lunii noiembrie 2010, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, cu o infectie legata de maduva osoasa, declara atunci Bogdan Popescu, purtator de cuvant al unitatii sanitare.

sursa:Jurnalul.ro

Militarii pensionari vor sa iasa in strada pe 24 ianuarie. Protestele au continuat si astazi in marile orase... Peste 136 de mii de romani detin arme legal. Vezi care sunt actele necesare pentru achizitionarea unei arme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x