Antena Căutare

Muncitor de la Termoelectrica, în stare de inconștiență după ce a căzut într-o groapă de patru metri

Un angajat al Companiei Municipale Termoenergetica a căzut într-o groapă adâncă de patru metri, în timpul unei lucrări la o conductă. Bărbatul a fost transportat la spital, în stare critică.

Muncitor de la Termoelectrica, în stare de inconștiență după ce a căzut într-o groapă de patru metri
electrician | banatulazi.ro

"În data de 19 februarie 2020, în jurul orei 11,00, la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii - Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, s-a produs un accident de muncă în urma căruia un angajat al companiei a fost rănit. Persoana accidentată a fost transportată la spital. Totodată, au fost sesizate toate instituţiile abilitate, în prezent fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul", informează un comunicat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A.

Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, muncitorul a căzut într-o groapă de aproximativ patru metri adâncime, fiind lovit şi de o placă de beton. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o descarcerare şi o autospecială de pompieri.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost scos din groapă, în stare de inconştienţă. I s-a acordat primul ajutor, a fost intubat şi transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Surse medicale au declarat că muncitorul se află la Terapie Intensivă în stare critică, scrie Agerpres.

Mâncare expirată de aproape jumătate de an, servită clienților în cinci restaurante din Cluj. Amenzi record în urma cont... Ameninţare cu bombă într-unul dintre cele mai aglomerate mall-uri din București. Clădirea a fost evacuată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x