Antena Căutare

Muncitori fără forme legale. Patronii sancționați cu amenzi usturătoare

Patru angajatori din județul Gorj au fost sancționați cu amenzi în valoare totală de 100.000 de lei, deoarece foloseau în activitate, cinci muncitori fără forme legale de angajare.

Cea mai mare amendă, de 40.000 de lei, a fost aplicată unui angajator care comercializează carne în hala din Piaţa Centrală din Târgu Jiu, două persoane fiind depistate în timp ce munceau pentru acesta fără a fi încheiat, în prealabil, un contract individual de muncă scrie Agerpres.
Doi dintre cei patru angajatori sancţionaţi îşi desfăşoară activitatea în domeniul carmangeriilor, iar alţi doi în cel al spălătoriilor auto.

În urma unor controale, 44 la număr, ale inspectorilor, care au vizat atât relaţiile de muncă, cât şi securitatea şi sănătatea în muncă, au fost aplicate amenzi în cuantum de 151.000 de lei şi dispuse 134 de măsuri de remediere a deficienţelor constatate, a declarat inspectorul şef al ITM Gorj, George Octavian Romanescu, citat în comunicatul de presă, scrie sursa precizată.

Femeie găsită moartă în toaleta unui restaurant. Polițiștii fac cercetări... Cazurile de gripă la copii cresc alarmant! Recomandări ale medicilor pentru părinții care au acasă sugari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x