Căutare Live

Încă un județ impune purtarea măștii de protecție în aer liber! Care sunt zonele în care trebuie să fie purtată

Creșterea numărului de cazuri de coronavirus determină autoritățile să ia măsuri drastice. Astfel, începând de sâmbătă, masca de protecție va deveni obligatorie și în spațiile deschise din Cluj. 

Ultimă oră. Încă un județ impune purtarea măștii de protecție în aer liber! Care sunt zonele în care trebuie să fie purtată

Decizia a fost luată miercuri seară, de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

A fost identificat un nou simptom al infecției cu noul coronavirus. Medicii atrag atenția : ”Numărul persoanelor care se confruntă cu așa ceva a crescut alarmant!”

„CJSU a decis în această seară ca începând cu data de 8 august 2020, ora 00.00, pe întreg teritoriul județului Cluj, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul și gura, la întruniri de natura activităților culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios. Orarul de aplicabilitate este 0-24, pe toată durata stării de alertă”, a transmis prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, potrivit Monitorul de Cluj.

Cum va funcționa școala din 14 septembrie. Ministrul Educației: Dacă numărul de cazuri crește, se suspendă orele pentru 14 zile

Hotărârea a fost luată înainte de pelerinajul de pe 15 august

În județul Cluj are loc în fiecare an, pe 15 august, un pelerinaj la care participă mii de oameni, la Mănăstirea Nicula, de hramul Adormirii Maicii Domnului.

De asemenea, localitățile din Cluj vor trebui să inventarieze, până luni, 10 august, toate spațiile de tip piețe, târguri și bazaruri și să le comunice comitetului, pentru instituirea unor măsuri suplimentare și în aceste zone.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cât va dura o oră de curs a elevilor, în noul an școlar. Anisie: Vom face ca la examenele naționale...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri