A fost identificat un nou simptom al infecției cu noul coronavirus. Medicii atrag atenția : ”Numărul persoanelor care se confruntă cu așa ceva a crescut alarmant!”

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus crește de la o zi la alta, iar medicii stabilesc noi detalii despre felul în care acționează asupra organismului. Astfel, doctorii din Marea Britanie au identificat noi simptome ale infecției cu COVID-19.. 

A fost identificat un nou simptom al infecției cu noul coronavirus. Medicii, semnal de alarmă: ”Numărul persoanelor care se confruntă cu așa ceva a crescut alarmant!”

Potrivit dr. Leanne Atkin de la Universitatea Huddersfield, Marea Britanie, numărul persoanelor care se confruntă cu mâncărimi a crescut alarmant în ultima perioadă.

Elevii din 50 de localități nu vor merge la școală din toamnă. Unde se va aplica scenariul roșu, cu ore online

Ba mai mult, se pare că mâncărimea a fost a fost asociată cu alte simptome neobișnuite ale infectării cu Covid-19, precum „degetele Covid”, descoperite pentru prima dată în luna aprilie în Spania și publicat în Jurnalul Internațional de Dermatologie. De asemenea, unii dintre bolnavi s-au confruntat și cu senzație de arsură, mâncărime și sensibilitate.

A uitat că e polițist și că suntem în pandemie. Un agent din Gorj a primit o amendă usturătoare, după ce a fost prins fără mască într-un magazin

„E foarte important ca oamenii să înceapă să recunoască devreme aceste simptome și să se testeze”, a spus Leanne Atkin.

Organizația Mondială a Sănătății, avertisment sumbru: ”Procentul tinerilor infectați cu coronavirusul s-a triplat” Cum este justificată această explozie de infecții

De obicei, mâncărimea, care apare în zona picioarelor, poate fi un simptom al infecției cu noul coronavirus. Studiul realizat de King’s College London a arătat că 17% dintre respondenți s-au confruntat cu o iritație, care de cele mai multe ori a dus la mâncărimi, fiind considerată simptom al infectării cu Covid-19. De asemenea, unul din cinci respondenți a confirmat că singurul simptom pe care l-au avut a fost o iritație.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Astrele vin cu multe vești bune pentru cele trei zodii norocoase în ziua de 21 octombrie 2021....
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri