Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

S-a anunțat data finală! Nelu Tătaru: "Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor pentru a pregăti deschiderea"

Nelu Tătaru confirmă data la care se vor redeschide mall-urile în România. Ministrul Sănătății a declarat că s-a întâlnit recent cu reprezentanții marilor magazine pentru a pune la punct toate detaliile deschiderii din 15 iunie.

Nelu Tătaru s-a întâlnit cu reprezentanții mall-urilor pentru a pregăti deschiderea din 15 iunie

Hepta

Potrivit lui Nelu Tătaru, stadiul epidemiei de coronavirus în România este unul favorabil, motiv pentru care autoritățile pregătesc noi măsuri de relacare.

"Am avut o întâlnire cu reprezentanții mall-urilor și pe 10, 11 vom da un răspuns pentru a se putea pregăti pentru deschiderea de pe 15 iunie”, a spus Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Ce măsuri noi ne așteaptă, de la 15 iunie! Marcel Vela a făcut anunțul momentului: „Se analizează posibilitatea anulării acestor suspendări”

Ministrul Sănătății: Ne pregătim și de un eventual val doi

„Noi vrem să ajungem la zero și să pregătim un evantual val doi. Nu o să oprim la zero numărul de cazuri noi.

După 15 octombrie, ne gândim că ar putea apărea. Manifestarea bolii ține de mai mulți factori, de organism, de afecțiunile organismului, de contextul în care apare, de comunitatea în care apare. Ține de momentul în care îl depistăm. Decesele pe care le-am avut sunt la cei cu comorbidități.

Ce se întâmplă cu bolnavii asimptomatici. Ministrul Săntății, anunț de ultimă oră: ”Nu pot fi luate în acelaşi timp măsuri de relaxare lăsând acasă persoane infectate!”

În mijloacele de transport există un risc dacă rețeaua de climatizare nu a fost dezinfectată", a mai spus Nelu Tătaru.

Recomandari