Antena Căutare

Ninge in aproape toata tara. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele trei zile!

Ninge slab in judete precum Buzau, Teleorman, Ilfov, Giurgiu, Prahova si Arges. Soferii sunt sfatuiti de politie sa fie prudenti deoarece carosabilul este umed. La aceasta ora, nu sunt drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza zapezii.



Utilajele de deszapezire au iesit imediat pe strazi. In urma lor, insa, stratul de zapada s-a format rapid la loc. Ninsorile vor continua si in urmatoarele zile, spun meteorologii. Asa ca de sarbatori, partiile vor fi numai bune.

A nins si in Bucuresti, timp de aproape trei ore. Doar ca a fost prea cald ca sa se depuna. Stratul de nea a rezistat cateva ore doar prin zonele mai putin circulate si prin parcuri.

Pentru ca temperatura nu a scazut sub zero grade celsius, nu a fost nevoie de interventia masinilor de deszapezire.

Nici vestile venite de la meteorologi nu sunt foarte fericite pentru cei care asteapta zapada in Bucuresti. De vineri se incalzeste din nou afara.

PROGNOZA METEO:

MIERCURI (21 decembrie)
Cerul va avea innorari, iar in prima parte a zilei temporar vor cadea precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima de -4...-2 grade. Presiunea atmosferica va fi in crestere.

JOI (22 decembrie)
Cerul va fi mai mult noros si, mai ales ziua, va ninge. Vantul va sufla moderat si cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 1...2 grade, iar cea minima de -3 ... -2 grade. Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

VINERI (23 decembrie)
Cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima de -7 ... -5 grade.

sursa: Jurnalul

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE IN TARA!


22 de ani de la ziua in care Revolutia s-a extins in Bucuresti... Mehedinti: Jandarm, ranit grav dupa ce a fost atacat cu securea de un vecin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x