Antena Căutare

Niște argeșeni săpau pământul atunci când au dat peste ceva COLOSAL! Ce au descoperit

O familie din Argeș săpa pământul din grădina de legume din preajma casei atunci când oamenii au dat peste ceva de-a dreptul colosal! Aceștia au cerut imediat ajutorul autorităților, care s-au deplasat la fața locului pentru a vedea...minunea!

O familie din Argeș săpa pământul din grădina de legume din preajma casei atunci când oamenii au dat peste ceva de-a dreptul colosal! Aceștia au cerut imediat ajutorul autorităților, care s-au deplasat la fața locului pentru a vedea...minunea!

Acum trei ani, familia a început construcţia la casă şi cultivarea grădinii. Oamenii au vrut să consume legume BIO, dar s-au trezit cu o baltă de ţiţei chiar în cultura de castraveţi! Nu s-au îmbogăţit, ci au rămas fără o parte din legumele cultivate. Aşa şi-au dat seama că prin gospodăria lor trec conductele de transport petrolier. Mai grav este faptul că oamenii au şi o casă în construcţie. Le este teamă că imobilul ar putea fi afectat de substanţele îmbibate în pâmânt.

Au sunat peste tot să ceară ajutor, inclusiv la firma care se ocupă de exploatarea petrolieră în zonă.

La faţa locului a mers şi o echipă a Gărzii de Mediu Argeş. Oamenii spun că nu ştiu cum vor afla exact despre ce substanţă este vorba pentru că nu s-au ridicat probe pentru analize. Contactată de reporterii Observator, conducerea instituţiei a precizat că va oferi un răspuns în zilele următoare.

Argeșenii locuiesc în satul Hințești din comuna Moșoaia și au luat un teren în urmă cu trei ani. Au început să își ridice o casă și să cultive grădina. Deciși să consume bio, oamenii au pus roșii, castraveți sau vinete și nu le-au stropit cu nimic. S-au bazat pe natură. Peste noapte însă s-au trezit cu recolta de petrol.

La fața locului a mers și o echipă a Gărzii de Mediu Argeș care a spus că nu poate stabili deocamdată despre ce fel de substanțe este vorba. Oamenii spun că nici nu știu cum vor afla pentru că nu au ridicat probe pentru analize. La solicitarea reporterilor nostri de a da informații despre situație, conducerea instituției a spus că va răspunde în termen de câteva zile.

România măturată de ploi torențiale și vijelii. Consecințe devastatoare ale fenomenelor extreme... Alertă națională. Evadare din închisorile din România. Poliția și Jandarmeria fac controale masive!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x