Noi dezvăluiri despre cazul Caracal. Colega Luizei Melencu, audiată a cincea oară: ”Mi-au zis să nu vorbesc urât despre Gheorghe Dincă!”

Printre persoanele audiate de procurori în cazul de la Caracal s-a numărat și una dintre prietenele Luizei Melencu. Tânăra a fost interogată pentru a cincea oară, iar fata a făcut mărturisiri revoltătoare, spunând că procurorii i-au spus să nu vorbească urât despre Gheorghe Dincă. 

olega Luizei Melencu, audiată a cincea oară: ”Mi-au zis să nu vorbesc urât despre Gheorghe Dincă!”

Colega și prietena Luizei a făcut dezvăluit, imediat după ce a ieșit de la audieri, că anchetatorii i-au cerut să nu vorbească urât despre Gheorghe Dincă și, mai mult de atât ”să-și măsoare cuvintele”.

Complicele lui Gheorghe Dincă, cerere bombă în cazul Caracal! Ce va declara Ștefan Risipițeanu în fața judecătorilor

"Am fost audiată în acest dosar pentru a cincea oară. Mi-au adresat aceleaşi întrebări, dar au insistat de data aceasta pe bijuterii. Le-am spus din nou că Luiza purta mereu un lănţişor cu trei inimioare, o brăţară şi o pereche de cercei. Mi-au arătat un lănţişor care semăna cu lănţişorul Luizei, dar nu avea inimioarele. Erau doar zalele. La un moment dat am spus că dacă l-aş vedea pe Dincă, dacă l-aş avea în faţa mea, i-aş da cu pietre în cap. Au avut o reacţie cel puţin ciudată. S-au ridicat în picioare şi mi-au zis să nu vorbesc urât de Dincă, să-mi măsor cuvintele, că nu sunt eu în măsură să fac astfel de afirmaţii, să nu vorbesc în faţa lor aşa, că nu sunt eu atât de mare încât să vorbesc de Dincă. Nu mi-a venit să cred când le-am văzut reacţia. A intervenit doamna avocat şi le-a zis că n-am zis nimic anormal, să nu se mai supere atâta", a declarat Alina Toboşaru, colega Luizei, potrivit Adevărul.

Bombă în cazul Caracal! Gheorghe Dincă îl dă în judecată pe Tonel Pop, după ce a sărit la el în timpul audierii! „Mi-a spus că dacă am fete e posibil să fie violate”

Nu este pentru prima oară când tânăra face mărturisiri despre comportamentul anchetatorilor: "M-au întrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, dacă avea prieten, dacă a avut mai mulţi iubiţi. La prima audiere, imediat după ce a dispărut Luiza, râzând, îmi spuneau că prietena mea sigur a fugit cu un Făt Frumos. Mi-au zis tot atunci că sunt de etnie romă, de ce nu m-am măritat la 14 ani, aşa cum e obiceiul la noi. Le-am spus că nu-i nimic adevărat din ceea ce cred şi spun. M-am simţit umilită atunci”, a mai declarat Alina Toboşaru după audierile din luna octombrie.

În același dosar, procurorii i-au audiat, luni dimineață, pe fostul iubit al Luizei Melencu, dar și pe mama și pe bunicii acesteia.

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021. Gemenii au probleme la locul de muncă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021 spune că Gemenii au probleme la locul de muncă, dar...
Parteneri
Sos tzatziki. Sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți
Dacă ești în căutarea unei rețete de sos cremos, răcoritor și aromat, întrerupe căutările și prepară celebra rețetă de sos tzatziki. Este o rețetă de sos grecesc din iaurt cu usturoi și castraveți, perfect pentru a fi consumat cu o multitudine de preparate.
Catine.ro
Ultimele știri