Complicele lui Gheorghe Dincă, cerere bombă în cazul Caracal! Ce va declara Ștefan Risipițeanu în fața judecătorilor

Ștefan Risipițeanu, presupusul complice al lui Gheorghe Dincă, vrea să iasă din spatele gratiilor. A contestat arestul preventive și le cere judecătorilor de la Curtea de Apel să fie pus în libertate.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu.

Risipițeanu a fost arestat după ce Gheorghe Dincă le-a spus procurorilor că vecinul său a participat la violarea Luizei Melencu.

De altfel, Ștefan Risipițeanu a susținut și în fața judecătorilor de la Tribunalul București că nu el a violat-o pe Luiza Melencu. Bărbatul a spus, însă, că își aduce aminte că a fost în curtea lui Gheorghe Dincă și acolo a violat pe cineva, doar că nu știe pe cine.

Ștefan Risipițeanu are vârsta de 46 de ani, nu are ocupație și îi place să bea. După ce a primit un mandate de arestare prevenitvă pentru 30 de zile sub acuzația de viol, o infracțiune pentru care riscă să fie condamnat la 13 ani de închisoare cu executare pentru viol.

Mama Luizei Melencu a spus recent că ea nu crede că Ștefan Risipițeanu ar avea vreo implicare în acest dosar

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri