Antena Căutare

Noi dezvăluiri! În blocul din Timișoara a fost împrăștiată o substanță toxică! „Datele preliminare arată că s-a împrăștiat cu pesticid”

Daniel Cristian Franțescu,subprefectul de Timiș a declarat faptul că autoritățile nu au deocamdată concluzii referitoare la ceea ce s-a întâmplat în blocul în care doi copii și o femeie și-au pierdut viața, însă datele preliminare arată că s-a împrăștiat cu pesticid.

Noi dezvăluiri! În blocul din Timișoara a fost împrăștiată o substanță toxică! „Datele preliminare arată că s-a împrăștiat cu pesticid” Galerie
În blocul din Timișoara a fost împrăștiat pesticid, conform datelor preliminare

„Nu știm deocamdată ce s-a întâmplat, încercăm să aflăm cât de repede. Datele preliminare arată că s-a împrăștiat cu pesticid”, a declarat subprefectul de Timiș, Daniel Cristian Franțescu.

Citește și: Stare de urgență în Timișoara! Cel puțin trei morți după o acțiune de dezinsecție în bloc: Un bebeluș de zece zile, printre victime

Reprezentanții DSP Timiș au declarat faptul că dezinsecția a avut loc la etajul al 4-lea al blocului.

Noi dezvăluiri! În blocul din Timișoara a fost împrăștiată o substanță toxică! „Datele preliminare arată că s-a împrăștiat cu pesticid”

În blocul din Timișoara a fost împrăștiat pesticid, conform datelor preliminare

„Până acum știm că la etajul 4 s-a făcut o dezinsecție. Administratorului i s-au cerut contractele, date despre substanța folosită, etc. 45 de persoane vor dormi la Liceul Silvic, după ce își fac analizele”, au spus reprezentanții DSP Timiș.

Nouă persoane dintr-un bloc de pe strada Mioriţei din Timişoara au ajuns la spital în ultimele zile, iar trei dintre acestea au murit. Printre cei decedaţi se află şi un copil de doar 10 zile, despre care medicii spuneau iniţial că s-ar fi înecat cu lapte, dar şi un copil de trei ani şi mama acestuia. Recent, în bloc s-a făcut dezinsecţie.

Citește și: Raed Arafat, primele declarații după ce o mamă și doi copii au murit în urma unei deratizări: ”ISU verifică dacă există substanțe toxice!”

Ambulanţa a fost chemată, duminică, la un alt apartament din acelaşi bloc, unde medicii au preluat un copil de trei ani care avea dureri de burtă şi de cap, dar şi vărsături. Iniţial, părinţii au refuzat internarea copilului, însă, în cele din urmă ei au decis să îl interneze, totuşi. Copilul a murit duminică, iar luni dimineaţă a murit şi mama acestuia.

E oficial, elevii vor petrece mai puțin timp la școală! Legea care prevede reducerea numărului de ore, promulgată de Kla... Ce măsuri iau autoritățile după ce la Timișoara au murit trei persoane care locuiesc în același bloc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x