Antena Căutare

Noi imagini din Grecia după incendiul devastator. Ruine la tot pasul- GALERIE FOTO

Imagini din Grecia dupa dezastru. Grecia s-a confruntat luni dupA-amiaza cu un incendiu devastator care a luat viata a 81 de oameni si a ranit alti 187.

Imagini din Grecia după dezastru. Grecia s-a confruntat luni după-amiază cu un incendiu devastator care a luat viața a 81 de oameni și a rănit alți 187.

Pe lângă cei declarați deja decedați sau răniți, mai sunt aproape 100 de oameni care sunt încă dispăruți. Cu toate că șansele de a descoperi noi suprabiețuitori sunt mici, autoritățile încă efectuează cercetări. Îngrijorător este faptul că numărul celor decedați crește de la oră la oră.

Noi imagini din Grecia după incendiul devastator. Ruine la tot pasul- GALERIE FOTO

Incendiul a izbucnit pe muntele din apropierea Pendeli şi a fost alimentat de rafale de vânt de 100 de kilometri pe oră, răspândindu-se rapid şi invadând Mati, la 40 de kilometri Atena, şi arzând sute de locuinţe.

Noi imagini din Grecia după incendiul devastator. Ruine la tot pasul- GALERIE FOTO

Premierul Greciei, Alexis Tsipras a declarat: "Acum e momentul să ne mobilizăm şi să luptăm. Trebuie să luptăm ca să salvăm ce mai poate fi salvat, să luptăm ca să învingem focul, să îi găsim pe dispăruţi, ca să nu mai fie nevoie să plângem pentru alte vieţi pierdute şi să le alinăm durerea celor afectaţi."

Noi imagini din Grecia după incendiul devastator. Ruine la tot pasul- GALERIE FOTO

S-au anunțat 3 zile de doliu în Grecia după moartea a 81 de oameni și aproape 100 de dispăruți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru mai multe imagini vezi GALERIA FOTO

DOLIU de trei zile în GRECIA după ce 74 de oameni au murit! Incendiile au distrus împrejurimile Atenei. Meleşcanu, despre românii afectaţi: "Au crezut că va exploda hotelul cu totul"

Ce rămâne după incendiul din Grecia. Mire, ”furat” de lângă mireasă, în plină luna de miere!​

Mărturiile din infern ale unei românce stabilite în Grecia: "Sunt foarte mulți morți, dar nu pot fi indentificați"​

Cum te protejezi și cum intervii în caz de incendiu? Iată principalele reguli

Ipoteză halucinantă în cazul incendiilor de proporții biblice din Grecia, în care au murit 81 de persoane: ”Focul a fost... E haos pe litoralul românesc! Zeci de terase, închise, din cauza neregulilor! Autoritățile sunt în alertă maximă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x