Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Noi informații despre cazul camionului din Marea Britanie. Poliția a prelevat probe ADN de la posibilele rude ale migranților decedați

Apar noi detalii în cazul camionului din Essex în care au fost descoperite 39 de trupuri neînsuflețite. Se pare că poliția din Vietnam a început prelevarea de probe ADN de la posibilele rude ale unora dintre 39 de oameni găsiți morți. 

Rudele lui Joseph Nguyen Dinh Luong și ale lui Pham Thi Tra My, tineri care s-ar afla printre persoanele decedate în camionul din Essex, au mărturisit că au fost vizitate de polițiști pentru a da probe de sânge.

”Polițiști de la Ministerul Siguranței Publice au venit să ia probe ADN, din păr și sânge”, a declarat una dintre rude, potrivit Mediafax.

Se schimbă totul în cazul imigranților găsiți morți în camionul din Marea Britanie! Cine sunt oamenii care și-au pierdut viețile în chinuri, la - 25 de grade C

Guvernul de la Hanoi nu a comentat, deocamdată, informația.

Forțele de ordine din comitatul britanic Essex au anunțat miercuri descoperirea a 39 de cadavre umane în interiorul unui container al unui camion în Essex. Inițial, autoritățile britanice au bănuit că migranții găsiți morți în camion erau de origine chineză, însă ulterior au ajuns la concluzia că aceștia ar putea fi vietnamezi.

Camionul în care au fost găsiți 39 de morți făcea parte dintr-un convoi. Peste 100 de imigranți ar fi intrat în Marea Britanie

Poliția britanică a informat că foarte puține dintre victime aveau asupra lor acte de identitate și speră să identifice cadavrele cu ajutorul analizelor ADN.

Recomandari