Antena Căutare

Dosarul Caracal e în aer! Noile declarații ale lui Gheorghe Dincă distrug tot ce se știa până acum

Noile declarații ale lui Gheorghe Dincă au răsturnat toate planurile procurorilor. În timpul audierilor de la DIICOT, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal a făcut mărturisiri șocante.

Dosarul Caracal e în aer! Noile declarații ale lui Gheorghe Dincă distrug tot ce se știa până acum
Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă a reușit să dea peste cap dosarul Caracal. Principalul suspect în cazul crimelor ce au îngrozit o țară întreagă este hotărât să primească o condamnare cât de mică posibil.

În fața procurorilor, Dincă a mărturisit că și în cazul Alexandrei Măceșanu și în cazul Luizei Melencu, a avut mai mulți compici, care l-au ajutat să-și pună în aplicare planurile și să comită oribilele crime.

Această nouă răsturnare de situație ar putea fi rezultatul intervenției avocaților lui Gheorghe Dincă. Se bănuiește că Dincă este ajutat și sfătuit de apărători cu privire la ceea ce să spună, în speranța că va primi o sentință cât mai blândă.

O adolescentă de 17 ani care a fost răpită de Dincă, declarații tulburătoare

Adolescenta l-a contactat pe bunicul Luizei Melencu, una dintre fetele pe care Gheorghe Dincă a declarat inițial că le-a ucis, și i-a povestit tot ce i s-a întâmplat.

Fata, care în prezent locuiește alături de părinții ei în Germania, a povestit că Gheorghe Dincă a răpit-o de pe stradă, în urmă cu un an, şi a dus-o în casa lui din Caracal.

„Mă cheamă Maria, am 17 ani şi acum un an eu am fost victima lui. Nu am spus nimănui pentru că îmi este frică, dar pentru prima oară o să vă spun povestea mea”, i-a scris ea bunicului Luizei Melencu.

Mai multe detalii, aici: „M-am trezit în casa lui, mă durea tot corpul! Mai era o fată”. O adolescentă de 17 ani care a fost răpită de Dincă, declarații tulburătoare! Ce i-a făcut monstrul din Caracal

Trei persoane reţinute şi patru puse sub control judiciar în dosarul cu prejudiciu de două milioane de euro prin infracţ... Doi copii din Argeș, sechestrați în casă de către executorul judecătoresc: ”Nu știa că în imobil se află minori!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x