Antena Căutare

Noul Trend pe Instagram! Ce Selfie se poartă anul ăsta!

Se știe că, de cele mai multe ori, Instagram este perceput ca fiind locul unde postezi cele mai frumoase selfie-uri. Ele trebuie să treacă prin mult Brightnes, Contrast sau Smooth. Adică renumitele filtre care ne ajută să avem o față peeerfectă! Aproape de ceară, am putea spune. Acum, moda, în ceea ce privește selfie –ul , pare că s-a schimbat. Nu știm pentru câtă vreme, cert este că, în prezent, sute de fete urcă pe contul lor de Instagram poze cu fața lor nemachiată. Ba mai mult, ele nu se stânjenesc și chiar au început o campanie care ne îndeamnă să nu ne mai fie rușine și să ne fotografiem natural, chiar dacă tenul nostru suferă de acnee, riduri sau cicatrici.

Se știe că, de cele mai multe ori, Instagram este perceput ca fiind locul unde postezi cele mai frumoase selfie-uri. Ele trebuie să treacă prin mult Brightness, Contrast sau Smooth. Adică renumitele filtre care ne ajută să avem o față peeerfectă! Aproape de ceară, am putea spune. Acum, moda, în ceea ce privește selfie-ul, pare că s-a schimbat. Nu știm pentru câtă vreme, cert este că, în prezent, sute de fete urcă pe contul lor de Instagram poze cu fața lor nemachiată. Ba mai mult, ele nu se stânjenesc și chiar au început o campanie care ne îndeamnă să nu ne mai fie rușine și să ne fotografiem natural, chiar dacă tenul nostru suferă de acnee, riduri sau cicatrici.

Noul Trend pe Instagram! Ce Selfie se poartă anul ăsta!

Cum spuneam, sute de femei curajoase s-au postat pe Instagram așa cum sunt ele, cu imperfecțiunile lor. Utilizatoarele încurajează la cât mai multe selfie-uri fără make –up. Atunci când postează, ele o fac fac prin hashtag –urile: #skinpositivity, #acnepositivity. Aceste hashtag –uri au fost folosite în peste 200 de postări.

De multe ori, diferența între chipul nostru natural și cel de pe Instagram, este vizibilă. De câte ori nu ni s-a întâmplat să spunem “În realitate e altfel, parcă era mai drăguță în poze...” De aceea, multe fete aleg să posteze natural. Și asta pentru a face o comparație între un selfie natural, fără să fie editat, și cel supra editat. Vine ca un semnal de alarmă, pentru că, în timp, s-ar putea să nu îți mai placă deloc cum arată fața ta, în realitate.

Noul Trend pe Instagram! Ce Selfie se poartă anul ăsta!

Una dintre sutele de femei a postat o fotografie, scriind În viață, există multe alte lucruri mai rele decăt acneea.

Cea care a răspăndit acest trend, de a te fotografia natural pe Instagram, este Em Ford. Ea este cunoscută pentru contul ei, acolo unde se postează fără machiaj. Este una dintre femeile care suferă de un ten acneic, care prezintă și cicatrici.

Em Ford chiar apare într-un video, pe care l-a urcat pe YouTube. Filmulețul a fost vizualizat de peste 27 milioane de ori. Iar sute de oameni au lăsat comentarii, în care o susțin pe cea care a dat tonul campaniei #skinpositivity, #acnepositivity

Noul Trend pe Instagram! Ce Selfie se poartă anul ăsta!

Pe Em Ford o puteți găsi pe Instagram cu userul MyPaleSkinBlog. Ea are peste 1 million de followers.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Horoscop 18 ianuarie 2018 cu Camelia Pătrășcanu. O zodie va da lovitura astăzi!... Vremea rea afectează şi aeroporturile. Zboruri întârziate și anulate pe Otopeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x