Antena Căutare

NU E GLUMA: “Ceausescu” revine: bucurestenii vor avea apa calda cu portia!!!

Decizie fara precendent in Bucuresti. In secolul XXI, locuitorii capitalei europene vor primi apa cu portia. Mai exact, aceasta va curge la robinete doar ziua.

Propunerea a fost facuta de Primaria Capitalei, ulterior fiind acceptata de RADET. In urma deciziei, s-a stabilit ca intre orele 22.00 si 5.00 nu va mai fi furnizata apa calda.

Hotararea a fost explicata prin faptul ca ELCEN (Electrocentrale Bucuresti) nu poate asigura, in acelasi timp si apa calda si caldura din calorifere, de catre RADET.

Prin urmare, cel putin o perioada, bucurestenii vor avea ziua apa calda, iar noaptea cadura.

UPDATE: Bucurestiul va avea apa…calduta, pe timpul noptii

Primaria Capitalei s-a razgandit. Masura prin care bucurestenii urmau sa ramana fara apa calda pe timpul noptii, nu va mai fi pusa in practica.

Potrivit unui comunicat de presa, ministrul Nicolaescu a declarat ca se fac presiuni la Ministerul Energiei si la ELCEN pentru ca agentul termic sa fie cel normal, urmand sa aiba temperature de 80 de grade..

In acelasi timp, reprezentantii RADET sustin ca in cel mai rau caz vor fi oscilatii intre intensitatea apei calde si a caldurii din calorifere, si nu intreruperi.

Cea mai sexy mamica din Romania, retrospectiva 2012... Maine ne asteapta o zi cu aspiratii. Actionam alimentati de principiile cele mai inalte! Horoscopul de joi, 10 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x