Antena Căutare

Nutu Camataru se pregateste sa simta gustul dulce al libertatii

Nutu Camataru se pregateste sa simta gustul dulce al libertatii, dupa sase ani de detentie. Bucuria e numai in tabara camatarilor. Fostii locotenenti, partenerii de "combinatii" sau procurorii care l-au trimis in spatele gratiilor se tem ca vor simti pe pielea lor razbunarea "imparatului romanilor", asa cum isi spunea Nutu Camataru.







"Imparatul tuturor romanilor" a ramas fara coroana in iulie 2004.

In libertate, Nutu Camataru si-a creat o retea proprie care s-a dovedit a fi extrem de eficienta. Politisti, oameni de afaceri sau chiar politicieni l-au ajutat sa stranga o avere impresionanta si sa-si desfasoare linistit activitatea. S-au intors cu totii impotriva lui dar nu i-a uitat. Chiar si in penitenciar a avut in permanenta un telefon mobil. Au curs amenintarile cu moartea in speranta ca le va inchide gura.

Dar era deja prea tarziu pentru ca oamenii de incredere ai lui Nutu apucasera sa vorbeasca. Fluturica era mana lui dreapta in afacerile de camata. Limba avea sarcina clara - afacerile de prostitutie. Costel Bugatti, Nicu Maharu sau Relu Ursaru sunt alte trei nume de interlopi de pe lista neagra a lui Nutu. Cu totii se tem acum ca vor plati cu viata. Si posibilele victime nu sunt doar membrii ai clanului. Virgil Ardelean a fost considerat protectorul, dar si turnatorul clanului. Senatorul Vasile Duta ar fi dat declaratii impotriva celor doi frati iar procurorul Marian Santion a reusit sa-i trimita in inchisoare.

In sase ani de detentie, Nutu a facut de toate: a pornit o revolta, a coordonat afaceri si a avut "grija" de cei care l-au suparat. In fata detinutilor a fost vazut imediat ca un model.
Partenerul de suflet dar si de afaceri al lui Nutu este fratele sau, Sile Camataru, arestat si el pentru aceleasi capete de acuzare: proxenetism, sechestrare de persoane, lovire, santaj sau talharii.

O banca din Brasov a fost uitata descuiata!... Romanii au datorii la banci de un miliard de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x