Antena Căutare

O ambulanţă a lovit trei pietoni care traversau o stradă din Câmpina; aceştia şi asistenta din ambulanţă au fost răniţi

Patru persoane au fost rănite, luni, după ce o ambulanţă a lovit trei pietoni care traversau o stradă din municipiul Câmpina. Cea de-a patra persoană rănită este asistenta aflată în ambulanţă, toate victimele fiind duse la spital de aceeaşi autosanitară. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Potrivit Poliţiei Judeţene Prahova, Poliţia Municipiului Câmpina a fost sesizată, luni, de Spitalul Municipal Câmpina că la unitatea medicală au fost transportate patru victime ale unui accident rutier.

Din primele verificări a reieşit că o ambulanţă care se deplasa pe str. Pictor N. Grigorescu pe direcţia Gara Poiana, la intersecţia cu Bld. Carol I, posibil pe fondul traversării neregulamentare, ar fi surprins şi accidentat trei pietoni care traversau strada.

"Din evenimentul rutier cei trei pietoni şi asistenta din ambulanţă au suferit vătămări, fiind transportaţi de aceeaşi ambulanţă la spital. Se fac cercetări pentru stabilirea tuturor condiţiilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale", a transmis Poliţia Prahova.

Sursa : news.ro

Dublarea alocațiilor pentru copii ar putea fi amânată. Anunțul de ultimă oră făcut de Guvern ... O femeie din Iaşi a fost călcată în picioare după slujba de Bobotează: "Bă, nu vă uitaţi că e femeia asta? Doamne!&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x