Antena Căutare

O asistentă din Zimnicea, în comă, după ce a ieșit din gardă! Colega acesteia, mesaj sfâșietor: ”Muncim până la epuizare!”

O asistentă de la spitalul din Zimnicea a căzut ca secerată în timpul turei de noapte. Femeia a intrat în comă și a fost transportată de urgență la Alexandria, iar mai apoi la București. 

O asistentă de la spitalul din Zimnicea a căzut ca secerată în timpul turei de noapte. Femeia a intrat în comă și a fost transportată de urgență la Alexandria, iar mai apoi la București.

La scurt timp după incident, Marinela Tănase, asistentă pe ambulanță și colegă cu femeia, a vorbit, prin intermediul unei postări pe Facebook, despre motivele care ar fi dus la incidentul teribil.

Mai exact, ea susține că suprasolicitarea este principala „dramă” a celor care îşi desfăşoară activitatea în unităţile spitaliceşti.

"Privim cum se fac nedreptăţi şi cum suntem neînteleşi si solicitati maxim în timpul gărzilor, pentru că suntem puţini, pentru că cei care-ar trebui sa ne înţeleagă nu ne iau în seamă, privim şi tăcem. Până când şi cu ce preţ? Şi-uite aşa asistăm neputincioşi cum o colegă de-a noastră, din spital, intră în comă în timpul turei de noapte. Până când mai băgăm capul sub nisip? Si pentru cine?

De câte ori am scris câte ceva am primit aprobare doar din partea câtorva oameni, prea puţini pentru a reuşi să facem lumină, prea puţini curajoşi şi demni. Să tăcem în continuare pe principiul: <dacă eu n-am păţit nimic, nu ma interesează>. Mi-e lehamite!

Fetele din spital se luptă cu cate 40 de bolnavi pe tură, nu mai vorbesc de UPU judeţean, noi ne zbatem cu câteva ambulanţe vechi şi terminate şi facem ture după ture să fie bine. Se ştie prea bine cu ce probleme se confruntă sistemul şi totuşi muncim, muncim până la epuizare. De ce?", a scris pe Facebook Marinela Tănase.

Postarea asistentei vine după ce în cursul nopţii de miercuri, o asistentă din spitalul Zimnicea a făcut atac vascular cerebral şi acum se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din Bucureşti.

Comunitatea medicală din Arad, dar și din întreaga țară este în stare de șoc, după ce medicul cardiolog, Cosana Claiciu, a murit răspusă de infarct, chiar în timpul gărzii pe care o efectua la Spitalul Clinic de Urgență Arad. Tragedia avea loc în urmă cu aproape două săptămâni.

S-a votat! Acces la EDUCAȚIE și pentru copiii defavorizați care nu au ACTE DE IDENTITATE. 160.000 de români nu au niciun... Un nou FOCAR periculos a fost depistat în România! Localnicii refuză intervenția autorităților. „Dumnezeu unde e?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x