O asistentă medicală a murit la 27 de ani. Tânăra fusese diagnosticată cu o formă rară de leucemie la câteva săptămâni după nuntă

Visul unei tinere de doar 27 de ani de a-și întemeia o familie a fost spulberat la doar câteva săptămâni după ce a avut o nuntă spectaculoasă. Femeia, care lucra ca asistentă medicală, a fost diagnosticată cu o formă rară de leucemie, iar acum a pierdut lupta cu boala cumplită. 

O asistentă medicală a murit la 27 de ani. Tânăra fusese diagnosticată cu o formă rară de leucemie la câteva săptămâni după nuntă

Julia Cullen, în vârstă de 27 de ani, a fost diagnosticată cu leucemie limfoblastică, însă în ciuda dorinței ei de a trăi și a eforturilor medicilor de a o salva, tânăra s-a stins din viață. Informația a fost confirmată chiar de soțul ei, care a declarat că a murit înconjurată de familie.

Julia a început să se simtă rău la câteva săptămâni după ce s-a căsătorit cu logodnicul ei, Peter, în vârstă de 29 de ani. Se întâmpla în octombrie 2018, iar de atunci a fost supusă unor tratamente dure, însă în luna februarie, boala a revenit într-o formă mai agresivă.

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit la vârsta de 67 de ani

Julia, care era din Hartlepool, Teesside, Anglia,a murit în somn, în timp ce era înconjurată de familie.

Vreau să vă spun că soția mea frumoasă Julia Cullen a murit după o lungă luptă cu leucemia. A murit în somn, înconjurată de familie. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat în ultima perioadă.”, a scris Peter, soțul femeii pe Facebook.

Cancer, septicemie, gripă spaniolă, tragedii imense și COVID-19. A învins TOT! 101 anișori! „Nu este om! A primit lovituri de la viață din prima clipă! Mama ei a murit când a născut-o!” – FOTO

Mama fetei a murit de cancer, în mai 2016

Această tragedie vine la doar patru ani de când mama fetei, care era tot asistentă medicală, a murit la vârsta de 61 de ani, după ce s-a confruntat cu o formă de cancer de intestine.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri