Căutare Live

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit la vârsta de 67 de ani

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit joi la vârsta de 67 de ani din cauza unui cancer, informează BBC.

Parte a dinastiei Kapoor, care domină de mai multe decenii Bollywood-ul, actorul a debutat, în 1970, în filmul tatălui lui, Raj Kapoor, „Mera Naam Joker”.

A devenit cunoscut în 1973, cu rolul principal din „Bobby”, o poveste romantică pentru adolescenţi.

Timp de două decenii, a jucat în peste 20 de filme de dragoste. Câteva dintre lungmetrajele în care a jucat în anii 1980 şi 1990 au generat încasări importante.

Talentat dansator şi cântăreţ, multe dintre piesele interpretate de el în filme sunt încă populare.

În 1980, s-a căsătorit cu actriţa Neetu Singh, iar fiul lor, Ranbir Kapoor, este un star al Bollywood-ului.

Vestea decesului a venit la o zi după ce a fost anunţat că actorul Irrfan Khan, cunoscut din „Slumdog Millionaire” şi „The Life of Pi”, a murit tot din cauza unui cancer.

Rishi Kapoor a fost diagnosticat cu leucemie în 2018, iar în septembrie anul trecut a revenit în India după un an de tratament la New York.

El a fost internat miercuri, prezentând dificultăţi de respiraţie, a declarat fratele lui pentru Press Trust din India.

Familia a anunţat decesul printr-un mesaj.

Sursa : news.ro

A murit starul bollywoodian Irrfan Khan, din ”Slumdog Millionaire”! Actorul fusese diagnosticat cu o boală rară ... Taika Waititi va regiza un lungmetraj „Star Wars”...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri