Căutare Live

O bătrână a murit, după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc

O femeie, în vârstă de 73 de ani, a decedat joi după-amiază, după ce a căzut de la etajul șase al blocului în care locuiește, din Craiova. Autoritățile i-au în calcul varianta unei sinucideri.

O femeie, în vârstă de 73 de ani, a decedat joi după-amiază, după ce a căzut de la etajul șase al blocului în care locuiește, din Craiova. Autoritățile iau în calcul varianta unei sinucideri.

Potrivit Poliției Dolj, o femeie de 73 de ani din Craiova a murit după ce a căzut de la fereastra apartamentului în care locuia împreună cu soțul ei.

„Încă nu s-a stabilit dacă este vorba de o sinucidere”, au declarat polițiștii. Aceștia cercetează cauzele exacte ale incidentului.

Pompierii din cadrul ISU București-Ilfov au simulat un cutremur de 7,2 grade Richter. Concluzia: „Evacuarea trebuia să ... Omul care l-a condamnat la moarte pe Nicolae Ceaușescu se însoară! Femeia pe care o va duce la Altar, mai tânără cu 41 d...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri