Antena Căutare

Te trec fiorii! O bunică din Focșani a înviat, cu puțin timp înainte de înmormântarea ei

O bătrână din Focșani i-a provocat un șoc incredibil familiei ei, care o credea moartă. Femeia a „revenit la viață miraculos” când rudele ei îi pregăteau înmormântarea.

O bătrână din Focșani i-a provocat un șoc incredibil familiei ei, care o credea moartă. Femeia a „revenit la viață miraculos” când rudele ei îi pregăteau înmormântarea.

Bătrâna, în vârstă de 85 de ani, din Focșani, a fost crezută moartă de propria familie, după ce sora ei a găsit-o căzută în curtea propriei locuințe. Femeia era înghețată, în șoc hipotermic și nu mai avea nicio reacție.

Familia s-a strâns, a dus-o în casă, a făcut focul, a chemat preotul și a început să stabilească toate detaliile funeraliilor. Însă, bătrâna a deschis ochii.

După ce au constatat că femeia nu este moartă, cineva din familia acesteia a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță.

Echipajul medical a constatat că femeia se afla în șoc hipotermic, având temperatura corporală sub 30 de grade.

Bătrâna a fost transportată de urgență la Spitalul Județean și internată la Terapie Intensivă. În prezent starea femeii este destul de gravă, ea fiind intubată și ventilată mecanic.

Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, citat de libertatea.ro, ea prezenta „hipotermie severă, temperatură corporală 26,5 grade Celsius, boală Alzheimer și bradicardie”.

Copil cu dizabilități, lovit cu pumnii și picioarele de trei adolescente. Ce spuneau fetele în timpul atacului VIDEO... Milioane de români au fost păcăliţi în ultimii ani! Cum s-au pierdut sume colosale în cele mai mari hypermarketuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x