Antena Căutare

O cabana de lemn din Brasov a fost distrusa de un incendiu puternic

Ani de munca s-au facut scrum in cateva ore, azi noapte, in Brasov. O cabana de lemn de aproape doua sute de metri patrati a fost distrusa de un incendiu puternic. Cand a vazut ca n-a mai ramas nimic din cladire, proprietarul a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Cabana situata pe o colina izolata era, de obicei, plina cu turisti dornici sa se distreze. Aseara din fericire, doar paznicul era in interiorul ei atunci cand au izbucnit flacarile. Omul a reusit sa iasa afara la timp si a chemat ajutoare.

Incendiul s-a dezvoltat datorita cantitatilor mari de material combustibil din interiorul cabanei, aceasta fiind construita aproape in totalitate din lemn. Un alt factor a fost si lipsa de apa din zona.

Dupa trei ore au reusit sa stinga flacarile, dar era prea tarziu. Din cabana de lemn nu se mai poate recupera nimic, avand in vedere ca lemnul este carbonizat.

Vestea l-a trimis pe proprietar in ambulanta. Omul trebuie acum sa recladeasca de la zero cabana.

SPECIAL: Cai verzi pe... PANOURI. Iata ce efecte are publicitatea la volan... Accident spectaculos! Ce s-a intamplat atunci cand un craiovean s-a urcat la volan fara permis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x