Antena Căutare

Accident cumplit! Două persoane, între care o tânără de 22 de ani, și-au pierdut viețile, iar alte patru au fost transportate de urgență la spital

O clipă de neatenţie la volan a luat viaţa a doi oameni şi a băgat în spital alţi patru! S-a întâmplat, aseară, pe şoseaua de centură a Timişoarei.

O clipă de neatenţie la volan a luat viaţa a doi oameni şi a băgat în spital alţi patru! S-a întâmplat, aseară, pe şoseaua de centură a Timişoarei.

O tânără de 22 de ani a vrut să vireze la stânga şi nu s-ar fi asigurat. Maşina a fost lovită în plin de un alt autoturism, aflat în depăşire. Fata, dar şi unchiul ei, pasager pe scaunul din dreapta, au murit pe loc. Medicii fac eforturi acum să îi ţină în viaţă pe oamenii din celălalt autoturism.

Impactul a fost atât de violent încât cele două maşini au fost proiectate de pe şosea şi s-au răsturnat în câmp. Sub forma unor mormane de fiare.

La volanul maşinii galbene se afla o tânără de 22 de ani, care ar fi făcut o manevră fără să se asigure. Martorii spun că în acele momente, fata ar fi vorbit la telefon. În autoturism era şi unchiul ei.

Mai multe echipaje de salvare au intervenit la faţa locului. Dar pentru tânăra din maşina lovită şi unchiul ei nu s-a mai putut face nimic. Amândoi au murit pe loc. Patru oameni din celălalt autoturism au fost duşi la spital. Toţi au vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani. Doi dintre ei sunt în stare gravă.

Tânăra care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului era studentă la Universitatea Politehnică din Timişoara şi urma un stagiu de pregătire la una dintre multinaţionalele din oraş. Poliţiştii au deschis acum dosar penal şi fac anchetă.

Miracolul din Vrancea! O femeie a devenit mamă pentru prima dată la 50 de ani! ... Momentul ȘOCANT în care un șofer beat intră într-un grup de oameni adunaţi la o manifestare! Cinci copii au fost răniți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x